Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος του Ισραήλ Ρούβεν Ρίβλιν (εικόνες)

Με την κατάθεση στεφάνου στον άγνωστο στρατιώτη και στη συνέχεια με τη μετάβαση στο Προεδρικό Μέγαρο, προκειμένου να συναντηθεί με τον ομόλογό του Προκόπη Παυλόπουλο, ξεκίνησε η επίσημη επίσκεψη του Προέδρου του Ισραήλ Ρούβεν Ρίβλιν.

5a6eebd31dc52475658b457c

Πριν από την είσοδό του στο προεδρικό μέγαρο ακούστηκαν οι εθνικοί ύμνοι των δύο χωρών και ακολούθως ο Ισραηλινός Πρόεδρος εισήλθε στο προεδρικό μέγαρο για να συναντηθεί με τον Έλληνα Πρόεδρο Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο κ. Ρίβλιν, στη συνέχεια, θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ενώ μετά θα μεταβεί στην ισραηλινή πρεσβεία όπου θα βραβευτούν προσωπικότητες που συνέβαλαν στην εμπέδωση της ελληνο-ισραηλινής φιλίας. Τα βραβεία θα αποδοθούν στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, στον προπονητή Παναγιώτη Γιαννάκη, στον μουσικοσυνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο καθώς και στον αείμνηστο επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, το βραβείο του οποίου θα παραλάβει ο γιός του, πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αύριο, ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του Ισραήλ θα παραστούν στην τελετή τοποθέτησης του θεμελίου λίθου στον χώρο ανέγερσης του Μουσείου για το Ολοκαύτωμα στη Θεσσαλονίκη.







Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…