Newsroom

Newsroom

Στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή ο Κώστας Σόμμερ – «Για αυτό υπάρχει το τηλεκοντρολάκι» (video)

Ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ υποστήριξε το χιούμορ του Μάρκου Σερφερλή παρά τις αντιδράσεις για τα σεξιστικά και ομοφοβικά αστεία, αλλά και τις ατάκες για τους βιασμούς που εξόργισαν τα κοινωνικά δίκτυα.  

σεφερλης

Μιλώντας στην εκπομπή «Open Weekend», ο ηθοποιός που συμμετέχει στη σειρά ανέφερε: «Όταν κάνεις μια δουλειά η οποία έχει να κάνει με την έκθεση, δηλαδή βγάζει ένα προϊόν το οποίο το βλέπει κόσμος, δεν γίνεται να αρέσει σε όλους».

«Θεωρώ λίγο υπερβολή, όταν κάποιοι άνθρωποι λένε “γιατί να υπάρχει στην τηλεόραση”, “κόφτε το”, εκεί νομίζω ότι αυτό είναι λίγο φασισμός. Αν δεν αρέσει σε σένα, ο Μάρκος έχει ένα πάρα πολύ μεγάλο follower και δυνατό, που σημαίνει ότι αρέσει σε μια μεγάλη μερίδα κόσμου. Και από ό,τι δείχνουν και τα νούμερα της τηλεθέασης πήγε παρά πολύ καλά. Γνωρίζω πάρα πολύ κόσμο που δεν του αρέσει το χιούμορ του Μάρκου. Δεν μπορείς να πεις όμως “κόφτε το, μην υπάρχει”. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που και εμένα δεν μου αρέσουνε. Γι’ αυτό υπάρχει το τηλεκοντρολάκι, πατάω και βλέπω κάτι που μου αρέσει», συνέχισε.

«Όλοι ζούμε σήμερα σε μια δημοκρατική χώρα και έχουμε την τύχη… Πέθαναν οι πρόγονοί μας για αυτό, για να έχουμε σήμερα εμείς τις ευκαιρίες να επιλέγουμε τι θέλουμε και τι μπορούμε να κάνουμε. Το αν κάποια αστεία ήτανε ίσως υπερβολικά, όπως λένε κάποιοι, για κάποιες μειονότητες, το θεωρώ λίγο υπερβολή».

Για το κίνημα #metoo, ο Κώστας Σόμμερ είπε: «Όλοι στηρίζουμε το κίνημα #metoo και στηρίζουμε κάθε άνθρωπο που έχει βιώσει βία, είτε λεκτική είτε στο σχολείο του για μια διαφορετικότητά του, αλλά όταν κάνουμε χιούμορ για κάτι, είναι χιούμορ».

 

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…