Στο πλευρό της Παλαιστίνης η Mia Khalifa: Αν δεν τη στηρίζετε, τότε είστε με τη λάθος πλευρά

Όσο η πολεμική σύρραξη στη Γάζα δεν δείχνει σημάδια ύφεσης η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και παίρνει θέση με τη μία ή την άλλη πλευρά.

Screenshot 2023 10 08 183523

Ανάμεσά σε όσους πήραν θέση και η πρώην πορνοστάρ Mia Khalifa, η οποία εξέφρασε την αλληλεγγύη της στην Παλαιστίνη κάνοντας μια αιχμηρή τοποθέτηση στο Twitter.

«Εάν βλέπετε την κατάσταση στην Παλαιστίνη και δεν είστε στο πλευρό των Παλαιστινίων, τότε είστε με τη λάθος πλευρά και η ιστορία θα το δείξει με τον καιρό» έγραψε η Mia Khalifa.

Η Μία, γνωστή για το παρελθόν της στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας ενηλίκων, έχει μιλήσει για τη σύγκρουση Ισραήλ-Παλαιστίνης και στο παρελθόν.

Η πρόσφατη δήλωσή της υπέρ των Παλαιστινίων έχει τραβήξει την προσοχή της λιβανοαμερικανικής κοινότητας των μέσων ενημέρωσης, καθώς και πυροδότησε συζητήσεις και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους