Στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ ο Κασιμάτης για το εμετικό σχόλιο στον Κατρούγκαλο

Το πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, αποφάσισε τη δίωξη του δημοσιογράφου Στέφανου Κασσιμάτη, απόφαση που ελήφθη την Τρίτη 15/9 ομοφώνως

ΕΣΗΕΑ

Το πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε ομόφωνα να καλέσει τον Στέφανο Κασσιμάτη για το άθλιο σχόλιο που έκανε στην εφημερίδα «Καθημερινή» για την εμφάνιση του Γιώργου Κατρούγκαλου στο βήμα της βουλής πριν λίγες εβδομάδες.

Οπως γράφει το Dikaiologitika News, «το πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, αποφάσισε τη δίωξη του δημοσιογράφου Στέφανου Κασσιμάτη, απόφαση που ελήφθη την Τρίτη 15/9 ομοφώνως».

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος σε σχόλιό του στην Καθημερινή είχε δημοσιεύσει προσβλητικό σχόλιο για την απότομη αλλαγή στην εμφάνιση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κατρούγκαλου, οποίος όπως αποκάλυψε μετά την αθλιότητα του Στέφανου Κασιμάτη, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Ω, οι μπούκλες! Πού πήγαν οι ασημένιοι βόστρυχοι; Αυτοί που κάποτε (μόλις πριν από έναν χρόνο) σκίαζαν το πλατύ μέτωπο του Κατρούγκαλου! Νομίζω, μπουλντόζα πρέπει να οδηγούσε ο πανδαμάτωρ όταν πέρασε ίσως ήταν και λίγο μεθυσμένος. Ας καταγραφεί, παρακαλώ, η θλιβερή απώλεια ως ακόμη ένα από τα εγκλήματα της Δεξιάς…», είχε γράψει συγκεκριμένα τότε ο Στέφανος Κασιμάτης.

Σημειώστε πως ο κ. Κασιμάτης δεν έχει γράψει ξανά στην «Καθημερινή» μετά από εκείνη την ημέρα. Στη στήλη του μπαίνει η υποσημείωση πως ο δημοσιογράφος απουσιάζει με άδεια.

Χαρίτσης: Ζητάμε την μη ανακήρυξη του συνδυασμού των «Σπαρτιατών» στις επικείμενες ευρωεκλογές

Χαριτσης 0

Χαρίτσης: Ζητάμε την μη ανακήρυξη του συνδυασμού των «Σπαρτιατών» στις επικείμενες ευρωεκλογές

Η Νέα Αριστερά καλεί «όλες τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις να αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες τους…