Newsroom

Newsroom

Στο Πειθαρχικό στέλνει η ΕΣΗΕΑ τα sites – απεργοσπάστες

Τη μαζική συμμετοχή των δημοσιογράφων στη χθεσινή 24ωρη απεργία χαιρετίζει σε ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών. Ωστόσο η ΕΣΗΕΑ σημειώνει ότι απέστειλε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο τον κατάλογο με τα sites τα οποία λειτούργησαν απεργοσπαστικά. 

ΕΣΗΕΑ

Η ΕΣΗΕΑ στην ανακοίνωσή της σημειώνει ότι η χθεσινή απεργία υποστηρίζει τα δίκαια αιτήματα του κλάδου των ΜΜΕ, για αποκατάσταση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, για αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις, για στήριξη του ΕΔΟΕΑΠ, για επιστροφή των μειώσεων στις συντάξεις, για μέτρα αντιμετώπισης της ανεργίας και για στήριξη του έντυπου Τύπου.

Επίσης, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποστέλλει στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ενώσεως, τον κατάλογο με τα sites που κατά τη χθεσινή απεργία εργάστηκαν, ώστε να διερευνηθεί το θέμα της απεργοσπασίας των μελών της Ενώσεως με το αίτημα της διαγραφής για παράβαση του άρθρου 7 παρ. 1 περ. ΙΖ του Καταστατικού, που ορίζει σαφώς την υποχρέωση των μελών να πειθαρχούν απόλυτα στις αποφάσεις του ΔΣ και της γενικής συνέλευσης για απεργία.

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους