Στο Πειθαρχικό παραπέμπεται ο υιος Μπαλτάκος

Σε πειθαρχική ποινή υπέπεσε ο σημαιοφόρος του Λιμενικού (Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών) Δημ. Μπαλτάκος, υιός του πρώην Γραμματέα της Κυβέρνησης Τάκη…

baltakos gios 0 0

Σε πειθαρχική ποινή υπέπεσε ο σημαιοφόρος του Λιμενικού (Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών) Δημ. Μπαλτάκος, υιός του πρώην Γραμματέα της Κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου και παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Λιμενικού Σώματος ώστε να δώσει εξηγήσεις.

Αυτό αναφέρεται στην ΕΔΕ που διέταξε ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Βαρβιτσιώτης καθώς και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος και διενήργησε ο Επιθεωρητής του Λιμενικού.

Ο υιός Μπαλτάκος είχε τεθεί στη διάθεση του αρχηγείου του Σώματος για τον ξυλοδαρμό βουλευτών της Χρυσής Αυγής, μετά την αποκάλυψη από τον Ηλία Κασιδιάρη της ηχογραφημένης συνομιλίας του ιδίου με τον (τότε) γενικό γραμματέα της κυβέρνησης.

Ο σημαιοφόρος βατραχάνθρωπος (με ειδικότητα την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας) σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε σε χρυσαυγίτες χτυπώντας με κλωτσιές τις πόρτες των γραφείων της Χρυσής Αυγής και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έδωσε δύο χαστούκια στον βουλευτή Αρβανίτη, μπουνιές στον βουλευτή Κούζηλο και χειροδίκησε κατά του βουλευτή Ματθαιόπουλου.
   
 

Μετά τις αιχμές της Στεφανίδη κατά της κυβέρνησης τελικά δίνουν την ιθαγένεια στον σύζυγο και προπονητή της

katerina stefanidi syzygos

Μετά τις αιχμές της Στεφανίδη κατά της κυβέρνησης τελικά δίνουν την ιθαγένεια στον σύζυγο και προπονητή της

Από το 2020, ο Μιτς Κρίερ ακόμα αναμένει στο… ακουστικό του την απόφαση της κυβέρνησης…