Στο Παρίσι ο Νεϊμάρ για την πιο εξωπραγματική μεταγραφή που έγινε ποτέ στο ποδόσφαιρο

Ο Νεϊμάρ πρέπει να θεωρείται ένας παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν. «Μέσα στην Πέμπτη η Παρί Σ.Ζ θα πληρώσει στην Μπαρτσελόνα τη ρήτρα ύψους 222 εκατομμυρίων ευρώ και την Παρασκευή θα ανακοινώσει την αγορά του παίκτη,» ανέφερε ο Βάγκνερ Ριμπέιρο, μάνατζερ που βοηθάει τον πατέρα του διάσημου Βραζιλιάνου στις διαπραγματεύσεις.

5982ef451dc524e0058b4c53

Σύμφωνα με την L’Equipe, ο Νεϊμάρ έφυγε χθες το απόγευμα από την Ισπανία και ταξίδεψε με ιδιωτικό αεροπλάνο στο Πόρτο, όπου πέρασε από ιατρικές εξετάσεις από το επιτελείο της Παρί Σ.Ζ , επέστρεψε στην Βαρκελώνη, ενώ σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να ταξιδέψει για το Παρίσι.

Χθες το πρωί ο Βραζιλιάνος , ενημέρωσε τους συμπαίκτες του πριν από την έναρξη της προπόνησης, ότι αποχωρεί για την Παρί Σ.Ζ , ενώ λίγο αργότερα η Μπαρτσελόνα με επίσημη ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε ότι «ο παίκτης, συνοδευόμενος από τους μάνατζέρ του, έκαναν γνωστή την πρόθεση να αποχωρήσει από τον σύλλογο».

Όπως αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων η παρουσίαση του παίκτη από τον γαλλικό σύλλογο θα πραγματοποιηθεί «κατά πάσα πιθανότητα αυτό το Σαββατοκύριακο», σύμφωνα με τον Βάγκνερ Ριμπέιρο.

Ο επίλογος στη σαπουνόπερα που διαρκεί για δύο εβδομάδες φαίνεται κοντά: η ρήτρα 222 εκατ. ευρώ που απελευθερώνει τον Βραζιλιάνο θα πληρωθεί από την γαλλική ομάδα. «Θα πληρώσουμε τη ρήτρα. Από τη στιγμή που ο Νεϊμάρ μου έδωσε το πράσινο φως, την 1η Αυγούστου, πήγα στο Παρίσι και έφερα της πρόταση Παρί Σεν Ζερμέν να καταβάλει τη ρήτρα, η οποία θα γίνει στις επόμενες ώρες», πρόσθεσε ο Βάγκνερ Ριμπέιρο.

Όπως είναι γνωστό ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, απειλεί να μπλοκάρει την μεταγραφή, αφού ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται η ισπανική La Liga να δεχθεί τα χρήματα της Παρί Σ.Ζ για την εξαγορά της ρήτρας του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, καταγγέλλοντας αθέμιτο ανταγωνισμό, αποσταθεροποίηση και οικονομικό ντόπινγκ και αποκαλύπτοντας ότι είναι ήδη έτοιμη επιστολή καταγγελίας προς κορυφαίες ευρωπαικές αρχές.

«Δεν δεχόμαστε χρήματα από ένα σύλλογο όπως η Παρί Σ.Ζ , που παραβίασε τους κανόνες και τους νόμους του οικονομικού fair play», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ισπανική εφημερίδα As,.

Η UEFA έχει από την πλευρά της, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι θα μελετήσει τις λεπτομέρειες της μεταγραφής για να διασφαλίσει ότι αυτό γίνεται σύμφωνα με το πλαίσιο του οικονομικού fair play.

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…