Στο "παιχνίδι" για κανάλι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης – Τη Δευτέρα καταθέτει την αίτηση για άδεια

Τη Δευτέρα αναμένεται να καταθέσει τη σχετική αίτηση για να διεκδικήσει μια από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

5778bf2b1dc52480018b45e2

Σύμφωνα με τα parapolitika.gr, ο Μαρινάκης θα λάβει μέρος στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες με όχημα την εταιρία “Alter Ego”. Η «Alter Ego» θα συμμετάσχει μόνη της στον υπό διενέργεια διαγωνισμό ενώ σύμφωνα με την ίδια πηγή, εάν και εφόσον τελικά πάρει την άδεια, ο εφοπλιστής φαίνεται πως έχει στόχο να επενδύσει περισσότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ.

Σημειώνεται πως από την Τετάρτη ξεκίνησε η κατάθεση των αιτήσεων, με τον ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου να καταθέτει πρώτος τα σχετικά δικαιολογητικά.

Πλήρη φάκελο κατέθεσε και το Star, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η πλευρά Βαρδινογιάννη ενδέχεται να καταθέσει και δεύτερη αίτηση για άδεια, με δεύτερη εταιρεία, πέραν αυτής του Star.

Την απαραίτητη αίτηση στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας για συμμετοχή στο διαγωνισμό για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας έχει καταθέσει και ο ANT1.

Τη Δευτέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προσκομίσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ο Alpha του Δημήτρη Κοντομηνά και το «Ε» του Φίλιππου Βρυώνη.

Σε ό,τι αφορά τους νέους «παίκτες», τα ονόματα που ακούγονται, πέραν αυτού του Ιβάν Σαββίδη, είναι και εκείνο του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα μαζί με μια ομάδα άλλων παραγόντων, ανάμεσα στους οποίους ακούγεται και ο Δημήτρης Μάρης, που αρχικά είχε δείξει ενδιαφέρον και για συμμετοχή στο Mega.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…