Στο MEGA ο Αλέξης Τσίπρας για συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με τη Ράνια Τζίμα

Το παρών στη συνέντευξη που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τρίτης θα δώσει και ο Γιάννης Πρετεντέρης

tsipras star

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης θα παραχωρήσει το βράδυ της Τρίτης ο Αλέξης Τσίπρας στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του MEGA και τη Ράνια Τζίμα, ενώ το παρών θα δώσει και ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Να σημειωθεί ότι όλο το προηγούμενη διάστημα η Κουμουνδούρου επεξεργαζόταν εναλλακτικές προτάσεις αναφορικά με το «πώς» και το «πότε» της παρέμβασης του Προέδρου του κόμματος.

Οι προτάσεις που είχαν βρεθεί στο τραπέζι των συζητήσεων ήταν πολλές και διαφορετικές, όπου μεταξύ αυτών είχε συζητηθεί ακόμα και η ιδέα να παραχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας Συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της οποίας θα παρουσίαζε τις θέσεις του κόμματος για την άμεση και ασφαλή λειτουργία του σιδηροδρομικού δικτύου.

Με τη Συνέντευξη Τύπου να μπαίνει προς στιγμή στον πάγο, ο κ. Τσίπρας στο πλαίσιο της εμφάνισής του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA αναμένεται να επιμείνει στο τρίπτυχο που ορίζει την ατζέντα της Κουμουνδούρου: ήπιοι τόνοι, τεκμηριωμένη αντιπολίτευση και προτάσεις.

Συνεπώς, αύριο να αναμένουμε να δούμε τον Αρχηγό της αξιωματικής να δίνει αναλυτικές απαντήσεις όσον αφορά τα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. αλλά και να παρουσιάσει ακόμα και ένα μέρος των προτάσεων του κόμματος για την επόμενη ημέρα.

Ιδιαίτερα σε ότι αφορά τη συγκρότηση καλά επεξεργασμένων προτάσεων του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας, υπενθυμίζεται ότι για το σκοπό αυτό ο Πρόεδρος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης πραγματοποίησε τη προηγούμενη εβδομάδα σειρά επαφών με συνδικαλιστές,ειδικούς επιστήμονες και εκπροσώπους θεσμών.

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

androulakis

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

«Ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, ο Φοίβος Ιωαννίδης δεν είναι πια…