Στο Μαξίμου μεταβαίνει ο Μπαλτάκος με εντολή Σαμαρά

Υπό παραίτηση τελεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος μετά τη δημοσιοποίηση συνομιλίας που είχε με…

Υπό παραίτηση τελεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος μετά τη δημοσιοποίηση συνομιλίας που είχε με τον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη για το θέμα των προφυλακίσεων των βουλευτών της. Ο κ. Μπαλτάκος μεταβαίνει αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου έπειτα από εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Στην υποκλαπείσα συνομιλία που ανέβηκε στο διαδίκτυο εμφανίζονται να συνομιλούν οι κύριοι Μπαλτάκος και Κασιδιάρης και μάλιστα …με ιδιαίτερη εγγύτητα. Ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης περιγράφει στον Ηλία Κασιδιάρη, πως αντέδρασε ο πρωθυπουργός, ο οποίος την ημέρα εκείνη βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όταν πληροφορήθηκε ότι δεν προφυλακίστηκαν οι βουλευτές της Χ.Α. Μίχος, Παναγιώταρος και Κασιδιάρης.

Μένει να φανεί αν η κυβέρνηση θα προχωήσει και στη διερεύνηση όσων προκύπτουν από τα ντοκουμέντα, δηλαδή στις ωμές παρεμβάσεις Αθανασίου και Δένδια προς τη Δικαιοσύνη ή θα αρκεστεί στην παραίτηση Μπαλτάκου.