Newsroom

Newsroom

Ο Άδωνις έτοιμος να μπει στην Κωνσταντινούπολη και το «Κουλούρι» τρίβει τα χέρια του

«Φρίξον Ήλιε ! Στέναξον Γη!»... και κλάμα μέχρι δακρύων

Screenshot 8 3

Οι οδυρμοί του Άδωνι στα social media για την άλωση της Κωνσταντινούπολης δεν πήγαν χαμένοι, καθώς έδωσαν  έμπνευση για ένα σπαρταριστό άρθρο από το «Κουλούρι».

«Φρίξον Ήλιε ! Στέναξον Γη!  Εάλω η Πόλις! 29 Μαΐου 1453 μία μέρα που ο Ελληνισμός δεν θα ξεχάσει ποτέ! Αιωνία η μνήμη του τελευταίου Αυτοκράτορα Κων/νου Παλαιολόγου», έγραψε ο Άδωνις με πόνο ψυχής στην ανάρτηση με την οποία τίμησε την πολιορκία και την άλωση της Κωνσταντινούπολης. Η φωτογραφία που συνόδεψε το κείμενο εξίσου θεαματική.

Λίγο η σπαρακτική τοποθέτηση του Άδωνι για τους κατακτητές Τούρκους, λίγο το γενικότερο κλίμα εθνικοφροσύνης που καλλιεργεί η κυβέρνηση… ε δεν θέλει και πολύ για να αναλάβει δράση το Κουλούρι. Με σημερινό άρθρο το οποίο υποτίθεται πως υπογράφει ο ίδιος ο Άδωνις η ομάδα του «Κουλουριού» απόδομεί με τον πιο σπαρταριστό τρόπο το νέο αντιτουρκικό – σοβινιστικό αφήγημα που προσπαθεί να χτίσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. 

Διαβάζουμε αναλυτικά στην άποψη που καταθέτει ο υπουργός με τίτλο, «Πέρσες, σας τρέξαμε μια φορά και θα το κάνουμε ξανά αν χρειαστεί»:

Οι προκλήσεις εναντίον της Ελλάδας συνεχίζονται και μετά τους γείτονές μας, τους Τούρκους, σειρά έχουν τώρα οι Ιρανοί και αυτοί οι δήθεν φρουροί της Ισλαμικής Επανάστασης.

Έχω να στείλω ένα μήνυμα όμως στους Πέρσες, που άλλαξαν όνομα για να ξεπλύνουν προφανώς την ντροπή της ήττας από τη μικρή Ελλάδα τόσους αιώνες πριν. Δεν θα ξεχάσουμε άλλωστε ότι για να μας εξοντώσετε, χρειαστήκατε τελικά έναν προδότη.

Πλέον όμως δεν θα υπάρξουν Εφιάλτες. Όπως σας τρέξαμε στους Περσικούς Πολέμους, έτσι, με την ελληνική ανδρεία και παλικαριά, θα σας τρέξουμε και πάλι. Έχουμε αποδείξει άλλωστε ότι ακόμα και 300 άντρες είναι αρκετοί για να αντισταθούμε.

Αφήστε τα καράβια μας ήσυχα, διαφορετικά το υγρό πυρ θα πέσει πάνω σας με ιερή οργή. Μολών λαβέ, ή ταν ή επί τας. Ερχόμαστε.

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…