Στο ΚΙΝΑΛ κρατούν στο «σκοτάδι» την Φώφη για το Βραβείο Νόμπελ στον Τσίπρα

Στο ΚΙΝΑΛ δεν έχουν πληροφορήσει την Φώφη Γεννηματά για την  κοινή πρόταση των Σοσιαλδημοκρατών, των Πρασίνων και της Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης του 2019 στον Αλέξη Τσίπρα. 

Φώφη

Η ολοκλήρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών ήταν μια επιτυχία που συγκέντρωσε την καθολική διεθνή αναγνώριση από  όλους τους πολιτικούς χώρους και αυτό στο ΚΙΝΑΛ δεν μπορούν να το χωνέψουν, ειδικά η πρόεδρος του κινήματος. Ειδικά όταν το κεντρικό πρόσωπο για αυτή την επιτυχία αυτή  είναι ο Έλληνας Πρωθυπουργός, στον οποίο αποδίδεται το εντυπωσιακό come back της Ελλάδας στο διεθνές προσκήνιο και την σταθερότητα στην ευαίσθητη περιοχή των Βαλκανίων.  Αυτό που δεν γνωρίζει η Φώφη Γεννηματά και τις το κρύβει το επιτελείο της είναι η κοινή πρόταση των Σοσιαλδημοκρατών, των Πρασίνων και της Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης του 2019 στον Αλέξη Τσίπρα-Ζόραν Ζάεφ- και αποδεικνύει την πλήρη κίνηση απαξίωση για το κόμμα του ΚΙΝΑΛ. 

Ειδικά μάλιστα όταν οι  Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές,  φαίνεται να αγνοούν την Φώφη  καθώς ταυτίζεται με την πλέον ακραία εκδοχή της Δεξιάς. Για τον λόγο αυτό  το επιτελείο της, την έχει στο σκοτάδι…γιατί αν μάθει ότι ο πρωθυπουργός έχει πιθανότητα να πάρει και Νόμπελ, τότε θα καταλάβει ότι αυτό που πρεσβεύει η σοσιαλδημοκρατία στην Ευρώπη δεν την περιλαμβάνει!

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…