Newsroom

Newsroom

Στο ΗΟΤ DOC που κυκλοφορεί: "Της Λίστας το ανάγνωσμα"

Αρκετοί από τους δικαιούχους των ελβετικών λογαριασμών με τους οποίους επικοινωνήσαμε απάντησαν στις ερωτήσεις μας και δε δίστασαν να υπεισέλθουν…

hot doc thema 2Αρκετοί από τους δικαιούχους των ελβετικών λογαριασμών με τους οποίους επικοινωνήσαμε απάντησαν στις ερωτήσεις μας και δε δίστασαν να υπεισέλθουν σε λεπτομέρειες για το περιεχόμενο αυτών των καταθέσεων.

Συγκεκριμένα, διευκρίνισαν ότι ζούσαν ή εργάζονταν στο εξωτερικό και κάποιοι άλλοι ότι χρησιμοποιούσαν τα χρήματα αυτά για τις ανάγκες συγγενικών τους προσώπων που σπούδαζαν εκτός Ελλάδος. Η δημοσίευση της λίστας από το ΗΟΤ DOC δεν αποτελεί διαπόμπευση ανθρώπων που νομίμως δρουν, επιχειρούν ή τοποθετούν τα χρήματα τους στην ασφάλεια για την οποία φημίζονται οι ελβετικές τράπεζε, αλλά πάντως δεν επιβεβαιώνει η υπόθεση Φαλτσιάνι.

Κανένας από όσους εμφανίζεται στη λίστα δεν είναι ένοχος, ενώ οι περισσότεροι είναι και άσχετοι αυτό είναι το ζητούμενο για την ελληνική πολιτεία. Να αποδείξει ποιος και τι…

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ΗΟΤ DOC που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου στα περίπτερα.

hotdoc141Όσοι επιθυμούν μπορούν να γίνουν συνδρομητές στο 15νθήμερο περιοδικό HOTDOC

Για την έντυπη έκδοση

Το τεύχος θα έρχεται στην πόρτα σας, με ACS (εναπόθεση στο γραμματοκιβώτιο), χωρίς επιπλέον χρέωση, πιο φθηνά απ” ότι στο περίπτερο. Συγκεκριμένα:
6μηνη συνδρομή – 12 τεύχη: 27 ευρώ (2,25 ευρώ ανά τεύχος – αντί για 2,5 ευρώ)
12μηνη συνδρομή – 24 τεύχη: 48 ευρώ (2 ευρώ ανά τεύχος – αντί για 2,5 ευρώ)
Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση σε τράπεζα.
Μας δίνετε τα στοιχεία σας(ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) είτε τηλεφωνικά στο 211 7008014, είτε μέσω του [email protected] και σας εγγράφουμε στους συνδρομητές.

Για την ηλεκτρονική έκδοση, για να κατεβάσετε σε μορφή pdf το περιοδικό στον υπολογιστή σας επισκεφθείτε το http://www.hotdoc.gr/ όπου πληρώνετε με πιστωτική κάρτα (σε ασφαλές περιβάλλον paypal).
Μπορείτε είτε να αγοράσετε μεμονωμένα τεύχη είτε να γίνετε συνδρομητές.
6μηνη συνδρομή – 12 τεύχη: 18 ευρώ
12μηνη συνδρομή – 24 τεύχη: 35 ευρώ
Η συνδρομή ξεκινά από το τρέχον τεύχος.
Ολοκληρώνετε την παραγγελία σας είτε με πιστωτική κάρτα μέσω PayPal (χωρίς να χρειάζεται εγγραφή στο paypal) , είτε μέσω paysafecard. Κλικάροντας πάνω στο εξώφυλλο του τρέχοντος τεύχους, μπορείτε να διαβάσετε το περιοδικό, είτε κατευθείαν με live viewer, είτε να κατεβάσετε το αρχείο pdf στον υπολογιστή σας με την επιλογή «download now»