Newsroom

Newsroom

Στο ίντερνετ από σήμερα η ταινία "The Interview"

Στη διάθεση του κοινού είναι από σήμερα (21:00 ώρα Ελλάδος) η πολύκροτη ταινία The Interview, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία παραγωγής…

interview movie

Στη διάθεση του κοινού είναι από σήμερα (21:00 ώρα Ελλάδος) η πολύκροτη ταινία The Interview, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία παραγωγής Sony Pictures. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση μέσω Διαδικτύου, στις υπηρεσίες Google Play, YouTube Movies αλλά και στο δίκτυο των χρηστών της παιχνιδομηχανής Microsoft Xbox.

Η Sony Pictures ανακοίνωσε ακόμη ότι η ταινία θα μπορεί να ενοικιαστεί στον ειδικό ιστότοπο της εταιρείας, όπου οι σινεφίλ θα μπορούν να την παρακολουθήσουν σε υψηλή ποιότητα High Definition.

Η Sony Pictures αναζητά και άλλες συνεργασίες για την ευρύτερη διανομή της ταινίας, καθώς η επίσημη πρεμιέρα της ακυρώθηκε εξαιτίας της κυβερνοεπίθεσης που δέχτηκαν τα συστήματα των ηλεκτρονικών της υπολογιστών της. Η Ουάσινγκτον κατηγορεί για την επίθεση αυτή τη Βόρεια Κορέα. Η διάθεση της ταινίας μέσω Διαδικτύου ξεκινά μια ημέρα πριν από την προβολή της ταινίας σε περιορισμένο αριθμό κινηματογραφικών αιθουσών των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το CNN, η Sony ήταν σε διαπραγματεύσεις και με την Apple Inc για την διάθεσή της μέσω του iTunes, οι οποίες όμως δεν καρποφόρησαν.