Στο ίδιο κελί Φιλιππίδης, Λιγνάδης και Αναγνωστόπουλος – στις φυλακές Κορυδαλλού

Η εν λόγω πτέρυγα χαρακτηρίζεται πτέρυγα VIP καθώς σε αυτή οδηγούνται συνήθως κατηγορορούμενοι που εμπλέκονται σε εγκλήματα μεγάλου ενδιαφέροντος.

Κελί Ζ1 της ΣΤ’ Πτέρυγας των Φυλακών Κορυδαλλού – Στο ίδιο κελί με τον καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνο της Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, κρατούνται τις τελευταίες ημέρες οι προφυλακισθέντες κατηγορούμενοι για βιασμούς ηθοποιοί Πέτρος Φιλιππίδης και Δημήτρης Λιγνάδης.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης ο ΑLPHA, καθώς επίσης και σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο «Πρωινό» τη Δευτέρα από τον Τάσο Τεργιάκη, προκύπτει πως οι δύο ηθοποιοί είναι «συγκάτοικοι» με τον δολοφόνο της Καρολάιν στο κελί Ζ1 της ΣΤ’ Πτέρυγας των Φυλακών Κορυδαλλού, όπου προσωρινώς έχουν μεταχθεί από τις φυλακές Τριπόλεως, προκειμένου να δίνουν το «παρών» στις δίκες τους.

Το κελί των 15 τ.μ. που μοιράζεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με Λιγνάδη και Φιλιππίδη:

Πρόκειται για το κελί της ανακαινισμένης ΣΤ’ Πτέρυγας, της λεγόμενης «VIP πτέρυγας». Η εν λόγω πτέρυγα χαρακτηρίζεται πτέρυγα VIP καθώς σε αυτή οδηγούνται συνήθως κατηγορορούμενοι που εμπλέκονται σε εγκλήματα μεγάλου ενδιαφέροντος.

Το εν λόγω κελί 15 τ.μ. φιλοξενεί 6 άτομα (έχει τρεις κουκέτες) και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ψυγείο, κουζινάκι και τουαλέτα. Ωστόσο, σύμφωνα με αναφορές, κανείς από τους τρεις – Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, Δημήτρης Λιγνάδης και Πέτρος Φιλιππίδης – δεν προαυλίζονται, για να μην μπουν σε διαδικασία κινδύνου.

Δείτε το βίντεο

Υπενθυμίζεται επίσης ότι τον περασμένο μήνα ο Μπάμπτης Αναγνωστόπουλος “πιάστηκε” να έχει παράνομα στην κατοχή του ένα κινητό τηλέφωνο, από το οποίο πραγματοποιούσε και βιντεοκλήσεις, ενώ είχε πρόσβαση σε ιστοσελίδες του διαδικτύου:

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Όσο σιωπητήριο και να προσπαθήσουν να επιβάλουν ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει»

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Όσο σιωπητήριο και να προσπαθήσουν να επιβάλουν ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει»

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ προκάλεσε η απόφαση του Κωνσταντίνου Τασούλα να απορρίψει…

Kαταγγελία υπαλλήλου ΕΥΠ: «Έχουμε λάβει μηνύματα από άγνωστους αποδέκτες, μεταξύ των οποίων και απειλητικά»

Kαταγγελία υπαλλήλου ΕΥΠ: «Έχουμε λάβει μηνύματα από άγνωστους αποδέκτες, μεταξύ των οποίων και απειλητικά»

Μια αποκαλυπτική μαρτυρία υπαλλήλου της ΕΥΠ δημοσιεύει το Tvxs, και εκθέτει τόσο τον Κυριάκο Μητσοτάκη,…