Newsroom

Newsroom

Στο HOTDOC που κυκλοφορεί : Νονοί των νόμων, προαγωγοί της διαπλοκής

Ναι, στην Ελλάδα υπάρχει διαφθορά που διαχέεται σαν δίχτυ στην κοινωνία. Πηγή της το Ελληνικό Κοινοβούλιο και μια κλίκα κλειστής…

Ναι, στην Ελλάδα υπάρχει διαφθορά που διαχέεται σαν δίχτυ στην κοινωνία. Πηγή της το Ελληνικό Κοινοβούλιο και μια κλίκα κλειστής και παραθεσμικής εξουσίας. Στην ελληνική Βουλή δεν υπάρχουν πια γραφικοί και συμφεροντολόγοι Μαυρογιαλούροι. Υπάρχουν κάποιοι επικίνδυνοι, ταυτισμένοι με τα συμφέροντα, που νομοθετούν γι’ αυτά και στη συνέχεια προσπαθούν να πείσουν μέσα από τα Μέσα που διαθέτουν πως αυτό είναι Δημοκρατία.

«Όσο πιο διεφθαρμένο είναι ένα κράτος, τόσο πιο πολλούς νόμους έχει», έγραφε ο Ρωμαίος ιστορικός Τάκιτος. Στην Ελλάδα, όπως είναι γνωστό, δεν λείπουν οι νόμοι. Ούτε οι διεφθαρμένοι. Οι διεφθαρμένοι βεβαίως δεν μπορούν να νομοθετήσουν αν δεν έχουν οι ίδιοι την εξουσία. Εν ολίγοις, χρειάζονται διεφθαρμένοι πολιτικοί για να υπάρξουν νόμοι που κάνουν τη διαφθορά κοινωνική, οικονομική και πολιτική πραγματικότητα.

“Χονδρεμπόριο” νόμων και οι λεπτοί χειρισμοί Βενιζέλου

-Επώνυμοι γλύτωσαν τη φυλακή με αλλαγή 5 λέξεων στον Ποινικό Κώδικα
-Νόμος περί ευθύνης υπουργών και Σύνταγμα… εφοπλιστών
-Ο Βενιζέλος παίζει μπάλα με τις ΠΑΕ
-Οι νόμοι για τους βαρόνους των Media

Ο καλός υπουργός, όλα τα αλέθει

-Μερικοί επιχειρηματίες έχουν ρεύμα
-Εργολαβία στους εργολάβους

Διαβάστε τη συνέχεια στο HOTDOC που κυκλοφορεί την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα και στο ίντερνετ.