Newsroom

Newsroom

Στο Hot Doc που κυκλοφορεί: Υπήρξε η λίστα υπόθεση "Λουίζης Ριανκούρ";

Στην υπόθεση της επιχείρησης της 17 Νοέμβρη στη Λουίζης Ριανκούρ, μια αστυνομικών κατάφερε να εξασφαλίσει τμήμα από τα κονδύλια της…

hot doc themaΣτην υπόθεση της επιχείρησης της 17 Νοέμβρη στη Λουίζης Ριανκούρ, μια αστυνομικών κατάφερε να εξασφαλίσει τμήμα από τα κονδύλια της αστυνομίας, σκηνοθετώντας μια δεύτερη τρομοκρατική επιχείρηση. Σε έναν τυχαίο έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί, εντόπισαν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης στην οδό Ριανκούρ στους Αμπελόκηπους. Οι τρομοκράτες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το αυτοκίνητό τους, στο οποίο άφησαν μια περούκα και ένα όπλο. Έχοντας στην κατοχή της τα πειστήρια της 17 Νοέμβρη, μια ομάδα στην αστυνομία φέρεται να εμφάνισε μια ψεύτικη πληροφοριοδότη, «την Άννα της 17 Νοέμβρη», η οποία πληρώθηκε για να δώσει πληροφορίες για μια σκηνοθετημένη επιχείρηση της οργάνωσης.

Η συνέχεια στο HOT DOC που κυκλοφορεί την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου στα περίπτερα και στο ίντερνετ.

hotdoc141Όσοι επιθυμούν μπορούν να γίνουν συνδρομητές στο 15νθήμερο περιοδικό HOTDOC

Για την έντυπη έκδοση

Το τεύχος θα έρχεται στην πόρτα σας, με ACS (εναπόθεση στο γραμματοκιβώτιο), χωρίς επιπλέον χρέωση, πιο φθηνά απ” ότι στο περίπτερο. Συγκεκριμένα:
6μηνη συνδρομή – 12 τεύχη: 27 ευρώ (2,25 ευρώ ανά τεύχος – αντί για 2,5 ευρώ)
12μηνη συνδρομή – 24 τεύχη: 48 ευρώ (2 ευρώ ανά τεύχος – αντί για 2,5 ευρώ)
Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση σε τράπεζα.
Μας δίνετε τα στοιχεία σας(ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) είτε τηλεφωνικά στο 211 7008014, είτε μέσω του [email protected] και σας εγγράφουμε στους συνδρομητές.

Για την ηλεκτρονική έκδοση, για να κατεβάσετε σε μορφή pdf το περιοδικό στον υπολογιστή σας επισκεφθείτε το http://www.hotdoc.gr/ όπου πληρώνετε με πιστωτική κάρτα (σε ασφαλές περιβάλλον paypal).
Μπορείτε είτε να αγοράσετε μεμονωμένα τεύχη είτε να γίνετε συνδρομητές.
6μηνη συνδρομή – 12 τεύχη: 18 ευρώ
12μηνη συνδρομή – 24 τεύχη: 35 ευρώ
Η συνδρομή ξεκινά από το τρέχον τεύχος.
Ολοκληρώνετε την παραγγελία σας είτε με πιστωτική κάρτα μέσω PayPal (χωρίς να χρειάζεται εγγραφή στο paypal) , είτε μέσω paysafecard. Κλικάροντας πάνω στο εξώφυλλο του τρέχοντος τεύχους, μπορείτε να διαβάσετε το περιοδικό, είτε κατευθείαν με live viewer, είτε να κατεβάσετε το αρχείο pdf στον υπολογιστή σας με την επιλογή «download now»