Newsroom

Newsroom

Στο HOT DOC που κυκλοφορεί: Βάφτισαν τον καρκίνο κολλητικό, για να πάρει λεφτά η οικογένεια Στουρνάρα

Επί τρία ολόκληρα χρόνια το HOT DOC γράφει για τον αμαρτωλό ρόλο του ΚΕΕΛΠΝΟ, ως εργαλείο της διαφθοράς με πρόσχημα την πρόληψη για τα λοιμώδη νοσήματα. Στο τεύχος 90, το περιοδικό δημοσιεύει το περιεχόμενο του πορίσματος των ελεγκτών του ΣΕΥΥΠ για το ΚΕΕΛΠΝΟ που έρχεται να επιβεβαιώσει όλα αυτά τα δημοσιεύματα. Χρυσοπληρωμένες διαφημιστικές καμπάνιες, κάποιες αχρείαστες, κάποιες παράνομες, οργανώνονταν με τρόπους τέτοιους ώστε το δημόσιο χρήμα να φτάνει εκεί που... έπρεπε.

Επί τρία ολόκληρα χρόνια το HOT DOC γράφει για τον αμαρτωλό ρόλο του ΚΕΕΛΠΝΟ, ως εργαλείο της διαφθοράς με πρόσχημα την πρόληψη για τα λοιμώδη νοσήματα. Στο τεύχος 90, το περιοδικό δημοσιεύει το περιεχόμενο του πορίσματος των ελεγκτών του ΣΕΥΥΠ για το ΚΕΕΛΠΝΟ που έρχεται να επιβεβαιώσει όλα αυτά τα δημοσιεύματα. Χρυσοπληρωμένες διαφημιστικές καμπάνιες, κάποιες αχρείαστες, κάποιες παράνομες, οργανώνονταν με τρόπους τέτοιους ώστε το δημόσιο χρήμα να φτάνει εκεί που… έπρεπε.

Σε μία από τις υποθέσεις κακοδιαχείρισης που περιέχει το πόρισμα, οι επιθεωρητές διαπιστώνουν πως το ΚΕΕΛΠΝΟ “βάφτισε” επιδημικό λοιμώδες νόσημα τον καρκίνο για να φτιάξει μια αντικαρκινική καμπάνια προϋπολογισμού 1,6 εκατ. ευρώ που τελικά ανέθεσε στην εταιρία Mindwork Business Solutions, της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα, Σταυρούλας Νικολοπούλου. 

Η περίπτωση της Mindwork είναι μία μόνο από αυτές που βρίσκονταν μέσα στη λίστα που παρέδωσε τον περασμένο Ιούλιο στην ΕΣΗΕΑ ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένος με ονόματα δημοσιογράφων και εταιριών ΜΜΕ που είχαν λάβει χρήματα από το ΚΕΕΛΠΝΟ για ανάλογες καμπάνιες. Παρά την τότε διάψευση του προέδρου του και πρώην βουλευτή της ΝΔ, Θανάση Γιαννόπουλου και της μη αξιοποίησής του από την ΕΣΗΕΑ, το πόρισμα των ελεγκτών του ΣΕΥΥΠ ουσιαστικά επιβεβαιώνει τη γνησιότητά του.

 

 

Διαβάστε ακόμα στο HOT DOC:

Η “ναυμαχία” της Σαλαμίνας για επιβίωση. Ο Δήμος Σαλαμίνας είναι ο πρώτος δήμος της χώρας που κηρύχθηκε πτωχευμένος “με τη βούλα” και βρίσκεται πλέον σε ιδιότυπο “μνημόνιο”. Μάθετε τί σημαίνει η χρεωκοπία ενός δήμου και ποιες είναι οι επιπτώσεις στους δημότες.

Τζίροι εκατομμυρίων σε ιδρύματα με “δόλωμα” τα παιδιά. Η μη ύπαρξη μητρώου παιδιών που εγκαταλείπονται σε δομές κι η αδράνεια των ελεγκτικών μηχανισμών επιτρέπουν σε επιτήδειους διαχειριστές ιδρυμάτων να χρησιμοποιούν τα παιδιά για να λαμβάνουν δημόσιο χρήμα.

“Λαγός” εκρηκτικής τριβής ο Ερντογάν. Η κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από την Τουρκία ήταν το σημείο καμπής για την αλλαγή στρατηγικού προσανατολισμού του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για την οποία η Δύση τον ανταμείβει με κονδύλια κι όχι μόνο.

Η κατάρρευση του Μύθου της αμερικανικής παντοδυναμίας στη Μέση Ανατολή. Μια ενδελεχής ανάλυση για το πώς ιστορικές ήττες της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής, όπως ο πόλεμος στο Ιράκ, το Αφγανιστάν και τη Λιβύη, ερμηνεύονται από πολλούς ως νίκες, στο πλαίσιο ενός περίεργου “λατρευτικού αντιαμερικανισμού”.

Αποκλείοντας την εργατική τάξη από το ποδόσφαιρο. Παρά τα δισεκατομμύρια των επενδυτών και των χορηγών που μπαίνουν στο αγγλικό ποδόσφαιρο, οι ιθύνοντες επιμένουν να κάνουν το πλέον λαϊκό άθλημα όλο και πιο ακριβό, αποκλείοντας σταδιακά το βασικό του συστατικό, την εργατική τάξη.

Χάρης Φραγκούλης: Η πνευματικότητα είναι ορμή. Ένας σημαντικότερους ηθοποιούς της γενιάς του μιλάει στο HOT DOC για την υποκριτική, την καριέρα, την πνευματικότητα, την ορμή και τη βία.

 


 

Για να γίνετε συνδρομητές στο HOT DOC

 

Για την έντυπη έκδοση

Το τεύχος θα έρχεται στην πόρτα σας, με ACS (εναπόθεση στο γραμματοκιβώτιο), χωρίς επιπλέον χρέωση, πιο φθηνά απ’ ότι στο περίπτερο. Συγκεκριμένα:

6μηνη συνδρομή – 12 τεύχη: 33 ευρώ (2,75 ευρώ ανά τεύχος – αντί για 3 ευρώ)

12μηνη συνδρομή – 24 τεύχη: 60 ευρώ (2,50 ευρώ ανά τεύχος – αντί για 3 ευρώ)

Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση σε τράπεζα.

Μας δίνετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) είτε τηλεφωνικά στο 210-6217990, είτε μέσω του [email protected] και σας εγγράφουμε στους συνδρομητές.

 

Για την ηλεκτρονική έκδοση

Για την ηλεκτρονική έκδοση, για να κατεβάσετε σε μορφή pdf το περιοδικό στον υπολογιστή σας επισκεφθείτε το www.hotdoc.gr όπου πληρώνετε με πιστωτική κάρτα (σε ασφαλές περιβάλλον paypal).

Μπορείτε είτε να αγοράσετε μεμονωμένα τεύχη είτε να γίνετε συνδρομητές.

6μηνη συνδρομή – 12 τεύχη: 20 ευρώ

12μηνη συνδρομή – 24 τεύχη: 39 ευρώ

Η συνδρομή ξεκινά από το τρέχον τεύχος.

Ολοκληρώνετε την παραγγελία σας είτε με πιστωτική κάρτα μέσω PayPal (χωρίς να χρειάζεται εγγραφή στο paypal) , είτε μέσω paysafecard. Κλικάροντας πάνω στο εξώφυλλο του τρέχοντος τεύχους, μπορείτε να διαβάσετε το περιοδικό, είτε κατευθείαν με live viewer, είτε να κατεβάσετε το αρχείο pdf στον υπολογιστή σας με την επιλογή «download now».

 

Πειθαρχική δίωξη από τον ΔΣΑ σε βάρος του Κωνσταντίνου Πλεύρη για τον ναζιστικό χαιρετισμό μέσα στο δικαστήριο

Πειθαρχική δίωξη από τον ΔΣΑ σε βάρος του Κωνσταντίνου Πλεύρη για τον ναζιστικό χαιρετισμό μέσα στο δικαστήριο

Ο γνωστός για τις φασιστικές αντιλήψεις του δικηγόρος που στη δίκη της Χρυσής Αυγής υπερασπίζεται…

Στη δημοσιότητα η ληξιαρχική πράξη θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ: Πότε και από τι πέθανε

Στη δημοσιότητα η ληξιαρχική πράξη θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ: Πότε και από τι πέθανε

Είκοσι ημέρες χρειάστηκαν για να αποκαλυφθεί η αιτία του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ

Στο ΕΣΡ και η ΕΡΤ: Καλείται να δώσει εξηγήσεις για ζητήματα πολυφωνίας και αντικειμενικότητας

Στο ΕΣΡ και η ΕΡΤ: Καλείται να δώσει εξηγήσεις για ζητήματα πολυφωνίας και αντικειμενικότητας

Την ερχόμενη Δευτέρα, η ΕΡΤ πρόκειται να ελεγχθεί για παραβιάσεις διατάξεων του Συντάγματος, του Χάρτη…

«Ο κόσμος και ειδικά οι νέοι ακούνε μουσική με τα μάτια» – O Gus G. επί οκτώ χρόνια κιθαρίστας του Οζι στο Docville

«Ο κόσμος και ειδικά οι νέοι ακούνε μουσική με τα μάτια» – O Gus G. επί οκτώ χρόνια κιθαρίστας του Οζι στο Docville

Ο επί οκτώ χρόνια κιθαρίστας του Oζι Οζμπορν μιλάει για το νέο ξεκίνημα και τις…