Newsroom

Newsroom

Στο HOT DOC που κυκλοφορεί: Απ΄ τη Ρωσία με χρήμα

Η περίπτωση της Κύπρου έφερε ξανά στο προσκήνιο τους Ρώσους ολιγάρχες, καθώς τις τελευταίες μέρες έγινε πολύς λόγος για τις…

Η περίπτωση της Κύπρου έφερε ξανά στο προσκήνιο τους Ρώσους ολιγάρχες, καθώς τις τελευταίες μέρες έγινε πολύς λόγος για τις καταθέσεις τους στο ησί, οι οποίες, όπως όλα δείχνουν δεν είναι πλέον και τόσο μεγάλες. Οι άνθρωποι αυτοί είχαν μάθει εδώ και χρόνια να αναζητούν φορολογικούς παραδείσους για να ξεπλένουν και να αυξάνουν τα χρήματα που κέρδισαν, όχι βέβαια με τον ιδρώτα τους. Κάποιοι από αυτούς είναι ευνοούμενοι του Πούτιν, κάποιοι άλλοι υπήρξαν ευνοούμενοι του συστήματος στο παρελθόν. Όπως και να χει το πράγμα, πρόκειται για σκληρούς επιχειρηματίες που κέρδισαν ριψοκίνδυνα, από την εποχή ακόμη του Μπόρις Γιέλτσιν. Μία ιστορία αγάπης και μίσους μ’ ένα σύστημα που δεν έχει αποβάλει ακόμη σε πολλά τους μηχανισμούς της Σοβιετικής Ένωσης.

-Πως έγινε η άνοδος της ολιγαρχίας;
-Ποιο είναι το Top 10 των Ρώσων ολιγαρχών;
-Πως επηρέασε η άνοδος του Πουτιν στη Κυβέρνηση την επιροή των ολιγαρχων;
-Ποιοι είναι οι Ολιγάρχες της Κύπρου;

Για να γίνετε συνδρομητές στο HOTDOC

Για την έντυπη έκδοση

6μηνη συνδρομή – 12 τεύχη: 27 ευρώ (2,25 ευρώ ανά τεύχος – αντί για 2,5 ευρώ)
12μηνη συνδρομή – 24 τεύχη: 48 ευρώ (2 ευρώ ανά τεύχος – αντί για 2,5 ευρώ)
Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση σε τράπεζα.
Μας δίνετε τα στοιχεία σας(ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) είτε τηλεφωνικά στο 210-6217990, είτε μέσω του [email protected] και σας εγγράφουμε στους συνδρομητές.

Για την ηλεκτρονική έκδοση, για να κατεβάσετε σε μορφή pdf το περιοδικό στον υπολογιστή σας επισκεφθείτε το http://www.hotdoc.gr/follow όπου πληρώνετε με πιστωτική κάρτα (σε ασφαλές περιβάλλον paypal).

Μπορείτε είτε να αγοράσετε μεμονωμένα τεύχη είτε να γίνετε συνδρομητές.
6μηνη συνδρομή – 12 τεύχη: 18 ευρώ
12μηνη συνδρομή – 24 τεύχη: 35 ευρώ

Η συνδρομή ξεκινά από το τρέχον τεύχος.

Ολοκληρώνετε την παραγγελία σας είτε με πιστωτική κάρτα μέσω PayPal (χωρίς να χρειάζεται εγγραφή στο paypal) , είτε μέσω paysafecard. Κλικάροντας πάνω στο εξώφυλλο του τρέχοντος τεύχους, μπορείτε να διαβάσετε το περιοδικό, είτε κατευθείαν με live viewer, είτε να κατεβάσετε το αρχείο pdf στον υπολογιστή σας με την επιλογή «download now».