Στο φως επιστολές τζιχαντιστών που εκλιπαρούν να σταματήσουν να μάχονται

Στη δημοσιότητα ήρθαν απελπισμένες επιστολές τζιχαντιστών οι οποίοι προσπαθούν να ξεφύγουν από την πρώτη γραμμή της μάχης και επικαλούνται ασθένειες όπως πονοκεφάλους, πληγές στα πόδια και πόνους στην πλάτη.

58906cd41dc5248f4a8b45d7

Πρόκειται για Άραβες και Ευρωπαίους τρομοκράτες της Μέσης Ανατολής οι οποίοι εκλιπαρούν να σταματήσουν από τις μάχες και να επιστρέψουν στις πατρίδες τους. Σύμφωνα με το Iraqi News μερικές από τις δικαιολογίες που βρίσκουν είναι οι πονοκέφαλοι, οι πόνοι στα γόνατα και τα πόδια γενικότερα.

Η οργάνωση Tarek ibn Ziad είναι ένα τρομοκρατικό κύτταρο που έχει συσταθεί κυρίως από Ευρωπαίους μαχητές, επιφορτισμένοι από την διεξαγωγή επιθέσεων στη Μέση Ανατολή.

Η συγκεκριμένη οργάνωση συστάθηκε από μια άλλη μαροκινή τρομοκρατική οργάνωση που ονομάζεται Αbdelilah Himich η οποία είναι πιθανό να συμμετείχε στις τρομοκρατικές επιθέσεις του Παρισιού τον Νοέμβριο του 2015.

Η τρομοκρατική οργάνωση δέχεται τεράστιες πιέσεις από τις στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ στη Μοσούλη. Αυτή η πίεση έχει οδηγήσει πολλούς τζιχαντιστές να γυρίσουν την πλάτη στην οργάνωσή τους ενώ οι εντάσεις μεταξύ τους έχουν αυξηθεί σημαντικά. Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…