Στο εξωτερικό ο Γιαννακόπουλος για ενημέρωση των επενδυτών του "Athens Alive"

Την Τετάρτη θα βρεθεί στο εξωτερικό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για να ενημερώσει τους επενδυτές του «Athens Alive» για τα νέα -μάλλον θετικά - δεδομένα που έχουν προκύψει στην υπόθεση

5aa29db41dc52468038b45d8 2

Μετά και την επιστολή του επενδυτικού σχήματος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προς τον Γιάννη Αλαφούζο, η πρόταση για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός έλαβε, πια, και επίσημο χαρακτήρα. Έπειτα από την παρουσίαση του πρότζεκτ για το ΟΑΚΑ στην κυβέρνηση, το επενδυτικό σχήμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προχώρησε σε μια επιθετική κίνηση, ζητώντας από τον κ. Αλαφούζο να δεσμευτεί για την παραχώρηση των μετοχών, αν και εφόσον προχωρήσει το πρότζεκτ «Athens Alive». 

Με αυτές τις εξελίξεις στις αποσκευές του, ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα μεταβεί την Τετάρτη στο εξωτερικό για να έχει συνάντηση με τους επενδυτές που βρίσκονται στο πλευρό του για το μεγαλεπίβολο αυτό πλάνο.

Ο Γιαννακόπουλος αναμένεται να ενημερώσει τους εκπροσώπους των εταιριών για τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στην υπόθεση και δεν έχουν βγει ακόμα στη δημοσιότητα, κίνηση που δείχνει την σοβαρότητα των συζητήσεων αλλά και των ανθρώπων που την διαχειρίζονται, ώστε να χαράξουν τις επόμενες κινήσεις τους που θα φέρουν πιο κοντά στην υλοποίηση το «Athens Alive».

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…