Newsroom

Newsroom

Στο εδώλιο γιαγιά, επειδή αρνήθηκε να πουλήσει άνθη για γάμο ομοφυλοφίλων

Ένα περίεργο περιστατικός συνέβη το 2013 στις ΗΠΑ, όταν η ιδιοκτήτρια του ανθοπωλείου Arlene's Flowers στο Ρίτσλαντ της Ουάσινγκτον, Μπαρονέλ Στούτζμαν, αρνήθηκε να δώσει λουλούδια για τον γάμο δύο καλών πελατών της, εξηγώντας τους ότι είναι αντίθετη στον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων. Λόγω των θρησκευτικών της πεποιθήσεων. Η 70χρονη μάλιστα, τους παρέπεμψε σε έναν άλλο ανθοπώλη ο οποίος ανέλαβε τον στολισμό του χώρου της τελετής.

giagia antigay copver

Ένα περίεργο περιστατικός συνέβη το 2013 στις ΗΠΑ, όταν η ιδιοκτήτρια του ανθοπωλείου Arlene’s Flowers στο Ρίτσλαντ της Ουάσινγκτον, Μπαρονέλ Στούτζμαν, αρνήθηκε να δώσει λουλούδια για τον γάμο δύο καλών πελατών της, εξηγώντας τους ότι είναι αντίθετη στον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων. Λόγω των θρησκευτικών της πεποιθήσεων. Η 70χρονη μάλιστα, τους παρέπεμψε σε έναν άλλο ανθοπώλη ο οποίος ανέλαβε τον στολισμό του χώρου της τελετής.

Το gay ζεύγος, μετά την άρνηση της γιαγιάς, άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη.  Η φίλοι της 70χρονης έκαναν διαδικτυακό έρανο μέσω της ιστοσελίδας Gofundme.com, σημειώνοντας ότι τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν και για να προστατευθεί η επιχείρηση της γιαγιάς. Το αξιοσημείωτο είναι πως κατάφεραν να συγκεντρώσουν περισσότερα από 100.000 δολάρια προκειμένου να καλυφθούν τα νομικά έξοδα!

Τόσο το ζευγάρι όσο και ο γενικός εισαγγελέας της Πολιτείας, κατέθεσαν μήνυση σε βάρος της γυναίκας με το σκεπτικό ότι η άρνησή της, λόγω του σεξουαλικού προσανατολισμού, είναι παράνομη. Το δικαστήριο καταδίκασε τη Στούτζμαν σε πρόστιμο 1.000 δολαρίων και σε δικαστικά έξοδα 1 δολαρίου κρίνοντας ότι είχε παραβιάσει τους νόμους περί διακρίσεων και προστασίας του καταναλωτή. Το ερωτευμένο ζευγάρι εξακολουθεί να διεκδικεί αποζημίωση από την 70χρονη, η οποία υποστηρίζει ότι προστατεύει το θρησκευτικό της δικαίωμα. 

giagia antigay

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.