Μπαράζ σεισμών πάνω από 4 Ρίχτερ, με διαφορά σχεδόν μία ώρα πραγματοποιήθηκαν στην Κρήτη, το απόγευμα της Παρασκευής, με τον πιο πρόσφατο στον νομό Λασιθίου.
Ειδικότερα, σεισμός σημειώθηκε στις 18:38 ανοιχτά της Παλαιόχωρας Χανίων το απόγευμα της Παρασκευής.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο και την αυτόματη λύση η σεισμική δόνηση ήταν εντάσεως 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα. νότια νοτιοδυτικά της Παλαιοχώρας Χανίων και το εστιακό βάθος ήταν 10 χιλιόμετρα.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, άλλος ένας σεισμός σημειώθηκε στο Λασίθι, ύψους 4,8 Ρίχτερ.
Ο σεισμός αυτός, σημειώθηκε στις 17:40, όπως αναφέρει και η αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ενώ το επίκεντρο εντοπίζεται 70 χιλιόμετρα νότια – νοτιοδυτικά της Χρυσής Λασιθίου με εστιακό βάθος 24,7 χιλιόμετρα.

Διαβάστε επίσης:
Δημοσκόπηση: Πρωτοφανές ποσοστό για τη ΝΔ – Μάχη για την τρίτη θέση
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια