Στο «αέρα» το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Γούλβς λόγω Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης το πρωί της Τρίτης (10/03) ενημέρωσε πως έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό, γεγονός που προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις στον Ολυμπιακό και έφερε αναστάτωση τόσο στην UEFA όσο και στην Αγγλική Γουλβς.  

Μετά την είδηση ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει κορονοϊό, η Γουλβς ζήτησε επίσημα από την UEFA την αναβολή του ματς με τον Ολυμπιακό. Η είδηση ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει προσβληθεί από κορονοϊό έχει γίνει μεγάλο θέμα και στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού αποτελεί και ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ.
 
Την ίδια ώρα, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τα μέτρα τους και προχώρησαν σε εξετάσεις όλων των μελών της ομάδας. Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία 24ωρα δεν είχαν κάποια επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το περιβάλλον του, προτίμησαν προληπτικά να προχωρήσουν σε εξετάσεις έτσι ώστε να διαπιστώσουν πως άπαντες είναι εντάξει και δεν υπάρχει άλλο κρούσμα κορονοϊού στις τάξεις της ομάδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν αρχίσει ήδη να προκύπτουν τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις που έγιναν στο Ρέντη. Σε αυτές δεν υπάρχει κανένας που να έχει νοσήσει και επανέρχεται σταδιακά η ηρεμία στις τάξεις του Ολυμπιακού. Μέσα στις επόμενες ώρες, αναμένεται και επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ για το θέμα, ενώ αναμένεται και η στάση της UEFA στο αίτημα της  Γουλβς 

Η σταθερότητα στην παρακμή, ο… πρωθυπουργός – έκπληξη και η ευκαιρία της πολιτικής αλλαγής

Η σταθερότητα στην παρακμή, ο… πρωθυπουργός – έκπληξη και η ευκαιρία της πολιτικής αλλαγής

Aν μετά από όσα δεινά έφερε στον τόπο ο Μητσοτάκης καταφέρει να βγει και πρώτος…