Newsroom

Newsroom

Στις φυλακές Δομοκού οι 27 χρυσαυγίτες

Στις φυλακές Δομοκού έφτασαν στις 20:15 οι 27 καταδικασθέντες για διεύθυνση και συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

mihaloliakos 1

Οι 27 καταδικασθέντες θα μεταφερθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου θα υποβληθούν σε θερμομέτρηση και τεστ κορονοϊού, ενώ θα παραμείνουν σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα καταδικασμένα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν θα έχουν καμία επαφή με τους άλλους κρατούμενους, ενώ ορισμένοι θα προαυλίζονται ξεχωριστά, λόγω των τεταμένων σχέσεων μεταξύ τους.

 

Χυδαιότητες μέσα από την κλούβα

Νωρίτερα, έξω από τη ΓΑΔΑ είχαν συγκεντρωθεί μερικές δεκάδες αμετανόητοι οπαδοί της Χρυσής Αυγής προκειμένου να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στους καταδικασθέντες. Ανάμεσα τους η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου Ελένη Ζαρούλια αλλά και η κόρη τους Ουρανία.

Οι Χρυσαυγίτες μέσα από την κλούβα της ΕΛ.ΑΣ εκτόξευαν χυδαίες ύβρεις για την πρόεδρο του δικαστηρίου που τους καταδίκασε, την κυρία Μαρία Λεπενιώτη, αλλά και για τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο και κατέγραφαν την μεταγωγή τους προς τα σωφρονιστικά καταστήματα.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…