Στις φυλακές Δομοκού ο Χρήστος Παππάς – «Περαστικός» από του Ζωγράφου ο καταζητούμενος χρυσαυγίτης

Ο κατά τ' άλλα νο1 καταζητούμενος από την ΕΛ.ΑΣ χρυσαυγίτης, παρουσιάζεται από τον δικηγόρο του, να είχε τη δυνατότητα να κάνει... επισκέψεις σε σπίτια

pappas

Στις φυλακές Δομοκού, όπου βρίσκονται όλοι οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, εκτός του Αρτέμη Ματθαιόπουλου που βρίσκεται στο Μαλανδρίνο μαζί με τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γιώργο Ρουπακιά, μεταφέρεται ο επί σειρά μηνών φυγόποινος πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς.

Νωρίτερα, το νο2 της ναζιστικής οργάνωσης μετήχθη ενώπιον του Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών στο Εφετείο προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα της ποινής των 13 ετών και 3 μηνών που του επιβλήθηκε για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Ο χρυσαυγίτης Παππάς που συνελήφθη μόλις το βράδυ της Πέμπτης, μετά από 9 μήνες που κρυβόταν από την Αστυνομία σε διαμέρισμα στου Ζωγράφου, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Περαστικός από του Ζωγράφου ο Παππάς, λέει ο δικηγόρος του

«Ήταν περαστικός από το συγκεκριμένο σπίτι» και «ήθελε να παραδοθεί», ανέφερε σε δήλωσή του για τον φυγόποινο μέχρι χθες το βράδυ εντολέα του ο συνήγορος του Χρήστου Παππά, Περικλής Σταυριανάκης, δημιουργώντας εύλογα ερωτήματα σχετικά με την ελευθερία κινήσεων που μπορεί να έχει ο νο1 καταζητούμενος στη χώρα.

Όπως υποστήριξε ο κ. Σταυριανάκης, ο Χρήστος Παππάς «ήταν περαστικός από το συγκεκριμένο σπίτι. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Ήθελε να παραδοθεί, μου είχε στείλει μαθαίνω ένα γράμμα αλλά δεν το έχω πάρει ακόμα, ακόμη δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Νομίζω πως βρισκόταν στην Αθήνα». Ο ίδιος συμπλήρωσε πως ο εντολέας του θα μεταχθεί στις φυλακές Δομοκού.

Η γυναίκα από την Ουκρανία που έκρυβε τον καταδικασμένο χρυσαυγίτη, έχει πάρει ελληνική υπηκοότητα, υπήρξε υποψήφια δημοτική σύμβουλος της Αθήνας με τον Ηλία Κασιδιάρη και τώρα κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.

Υπενθυμίζεται ότι ο επί σειρά μηνών φυγόποινος χρυσαυγίτης είχε «εξαφανιστεί» από τις αρχές του Οκτωβρίου του 2020, λίγο πριν από την ανακοίνωση της καταδίκης της Χρυσής Αυγής ως νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, αλλά και της ποινής του ιδίου από το Τριμελές Εφετείο Αθηνών (13 έτη) για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

 

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…