"Στις Βρυξέλλες δεν είναι να βγαίνεις ουτέ για καφέ" σχολιάζει η Σβίγκου για Σπυράκη

Με αιχμηρό τρόπο απάντά μέσω twitter στην Μαρία Σπυράκη η Ράνια Σβίγκου ύστερα από την απάντηση που έδωσε η εκπρόσωπος της ΝΔ στις αποκαλύψεις της γερμανικής εφημερίδας FAZ περί μυστικών επαφών της με τον Ζόραν Ζάεφ, δηλώνοντας ότι συνάντησε τυχαία τον πρωθυπουργό της πΓΔΜ. Όπως μάλιστα δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ η Μαρία Σπυράκη, «πήγα να πάρω καφέ δίπλα από το ευρωκοινοβούλιο, δεν θυμάμαι πού ακριβώς, πήγαινα να πάρω το τρένο».

5b54a0d81dc524fc3e8b456c

«Σύμφωνα με την πολύ “πειστική” εξήγηση της κ. Σπυράκη, δεν είναι να βγαίνεις ούτε για καφέ στις Βρυξέλλες αν είσαι στη ΝΔ. Εκεί που περπατάς μπορεί να πέσει πάνω σου και κανένας Ζάεφ κι άντε να του εξηγήσεις τη θέση του κόμματός σου για την ονομασία της FYROM… », έγραψε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, σε ανάρτησή της, στο twitter.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, η Μαρία Σπυράκη υποστήριξε πως η συνάντηση με τον πρωθυπουργό της πΓΔΜ ήταν εντελώς τυχαία. «Πήγα να πάρω καφέ δίπλα από το ευρωκοινοβούλιο, δεν θυμάμαι πού ακριβώς, πήγαινα να πάρω το τρένο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, η γερμανική εφημερίδα σε αποκαλυπτικό της δημοσίευμα, έφερε στο φως έγγραφα από συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης της γειτονικής χώρας, σύμφωνα με τα οποία, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και ευρωβουλευτής συνάντησε τον Ζόραν Ζάεφ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον Δεκέμβριο του 2017, ενώ σε σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών της χώρας τον Μάιο του 2018 ο Ζάεφ αποκάλυψε ότι είχε μία ακόμα συνάντηση με τη Μαρία Σπυράκη στις Βρυξέλλες, κατά την οποία «του μετέφερε τους χαιρετισμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη και του περιέγραψε τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία, που αγωνιά για ένα μέρος των ψηφοφόρων της», το οποίο διαφωνεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών. 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…