Newsroom

Newsroom

Στις 32 καίγεται… 3η σύλληψη Γαβαλά

Για τρίτη συνεχόμενη φορά μέσα σε λίγες μέρες ο Λάκης Γαβαλάς είδε τους άντρες από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής να…

Για τρίτη συνεχόμενη φορά μέσα σε λίγες μέρες ο Λάκης Γαβαλάς είδε τους άντρες από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής να του ζητούν να φορέσει τις χειροπέδες και να τους ακολουθήσει, καθώς λίγα μόλις λεπτά αφού αναβλήθηκε για τις 9 Φεβρουαρίου η δίκη του για χρέη άνω των 7 εκατομμυρίων ευρώ προς το Δημόσιο ο γνωστός επιχειρηματίας συνελήφθη ξανά.

Οι αστυνομικές αρχές περίμεναν τον 60χρονο επιχειρηματία έξω από τα Δικαστήρια και του ανακοίνωσαν πως πρέπει να τους ακολουθήσει. Τραγελαφικές στιγμές εκτυλίχτηκαν αν σκεφτούμε πως λίγα 24ωρα νωρίτερα είχε ξανά συλληφθεί για το ίδιο αντικείμενο. Η πρώτη αφορούσε μη απόδοση ΦΠΑ (προηγούμενων ετών) σε βαθμό κακουργήματος και αφού απολογήθηκε σε ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος. Χθες συνελήφθη για χρέη παρελθόντων ετών και η δίωξη σε βάρος του ασκήθηκε σε βαθμό πλημμελήματος. Η δίκη αναβλήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος, όμως λίγα μέτρα μακρύτερα τον περίμενε πάλι η αστυνομία. Προηγουμένως πρόλαβε να δηλώσει πως «η εταιρεία του είχε υπαχθεί στο άρθρο 99 και ήδη έχει οριστεί διαμεσολαβητής που έχει έρθει σε επαφή με τις τράπεζες και το δημόσιο για να ξεκινήσει η διαδικασία αποπληρωμής των χρεών σε βάθος χρόνου».

Οι διωκτικές αρχές ανέφεραν ότι δεν υπήρχε δυνατότητα συμψηφισμού των δικογραφιών, ώστε να μην παρακολουθεί η κοινή γνώμη άφωνη τη φαρσοκωμωδία των αλλεπάλληλων συλλήψεων ενός προσώπου για τα ίδια αδικήματα με την ίδια πάντα κατάληξη: Σύλληψη, δίωξη, δίκη ή απολογία, ελεύθερος…

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

AP23317538078204

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

Επιμένει η Χαμάς ότι δεν θα δεχθεί συμφωνία που δεν θα προβλέπει ρητώς τον τερματισμό…