Στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα η Ράνια Αντωνοπούλου

Η Ράνια Αντωνοπούλου, με δήλωσή της θεωρεί δεδομένη την στήριξή της στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

rania antonopoulou1440671276

Η Ράνια Αντωνοπούλου, με δήλωσή της θεωρεί δεδομένη την στήριξή της στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η τέως αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η οποία δεν θα είναι υποψήφια και που είχε εκλεγεί βουλευτής Επικρατείας τον Ιανουάριο, υπογράμμισε ότι με έκπληξη πληροφορήθηκε την περασμένη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου ότι το όνομα της συμπεριλαμβάνεται στις λίστες υποψηφίων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που της προκάλεσε έκπληξη, όπως ανέφερε, διότι ήδη είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή της να μην είναι υποψήφια στις εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Σημείωσε ότι αμέσως ζήτησε από την Επιτροπή Σύστασης Ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ να προβεί στην απαραίτητη διόρθωση και ότι σήμερα ενημερώθηκε ότι η εκ παραδρομής υποψηφιότητα της απεσύρθη.

«Η στήριξη μου στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένη. Θεωρώ ότι στη διάρκεια της κυβερνητικής μου θητείας το απέδειξα εμπράκτως με τη χάραξη των τριών αξόνων καταπολέμησης της ανεργίας, στους οποίους αναφέρθηκε αναλυτικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του στη ΔΕΘ, με τον ανασχεδιασμό των εμπροσθοβαρών προγραμμάτων  υποστήριξης των ανέργων προκειμένου οι κοινοτικοί και εθνικοί πόροι να φτάνουν στους ανέργους και όχι να καταλήγουν σε κάθε άλλο μεσάζοντα, αλλά και με την εξασφάλιση δωρεάν μετακίνησης των ανέργων» αναφέρει η κ. Αντωνοπούλου.

Τέλος, ευχαριστεί τον Αλέξη Τσίπρα «για τη τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει το δύσκολο χαρτοφυλάκιο της αντιμετώπισης της ανεργίας αλλά και όλους εκείνους οι οποίοι αντιλήφθηκαν ότι η καταπολέμηση της ανεργίας δεν είναι δουλειά ενός».

Ανησυχητικά ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων σε παιδιά ηλικίας 11-15 ετών

alcohol 492871 1920

Ανησυχητικά ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων σε παιδιά ηλικίας 11-15 ετών

Να αυξηθούν οι φόροι, να περιοριστούν τα σημεία πώλησης και οι διαφημίσεις και να απαγορευθούν…