Στηρίζει ΜεΡΑ25 ο επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας στο Ηράκλειο – «Να μην ψηφίσετε το κόμμα της κ. Κωνσταντοπούλου»

«Καλώ τους πολίτες που με ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές να ΜΗΝ ψηφίσουν το κόμμα της κ. Κωνσταντοπούλου».

1 9

Ο μέχρι πρότινος επικεφαλής του ψηφοδελτίου Ηρακλείου της Πλεύσης Ελευθερίας, Δημήτρης Κολοκοτρώνης, προχώρησε σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικού δικτύου, δηλώνοντας την υποστήριξή του στο ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη.

«Καλώ τους πολίτες που με ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές να ΜΗΝ ψηφίσουν το κόμμα της κ. Κωνσταντοπούλου», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κολοκοτρώνης αναφερόμενος και στη διαπίστωσή του «πως πλέον το κίνημα της Πλεύσης Ελευθερίας δεν είναι Κίνημα, δεν λειτουργεί με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες και χειρίζεται με υποτιμητικό τρόπο τους ανθρώπους που πίστεψαν σε αυτό».

Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι που είδαν να τοποθετούνται σε μη εκλόγιμες θέσεις, σε συνέντευξη Τύπου την οποία παραχώρησαν την Τρίτη (20/06) προχώρησαν σε σειρά καταγγελιών για τη συμπεριφορά που επέδειξε η ηγεσία της Πλεύσης Ελευθερίας σε υποψηφίους βουλευτές του κόμματος.

Η κ. Κωνσταντοπούλου, όπως κατήγγειλαν, τους χρησιμοποίησε ως «λαγούς» στην προσπάθειά της να κερδίσει ψήφους. Και, διέψευσαν ότι υπήρξε οποιαδήποτε προηγούμενη ενημέρωση, πολύ περισσότερο συναίνεση, με τις αλλαγές στη σειρά των υποψηφίων. Εν συνόλω, έντεκα υποψήφιοι ανά την επικράτεια έχουν προχωρήσει σε δημόσια καταγγελία των επιλογών της Ζωής Κωνσταντοπούλου, όπως είπαν.

Διαβάστε περισσότερα: Οι «κομμένοι» υποψήφιοι της Ζωής Κωνσταντοπούλου μίλησαν για όλα: «Έκανε την ψήφο… κουρελόχαρτο»

Ακολουθεί η δήλωση του Δημήτρη Κολοκοτρώνη

«ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ του Δημήτρη Κολοκοτρώνη, μέχρι πρότινος υποψήφιου με την Πλεύση Ελευθερίας

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου κατήλθα ως υποψήφιος στο Ηράκλειο με το κόμμα Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, αναλαμβάνοντας μόνος μου να φέρω σε πέρας έναν δύσκολο προεκλογικό αγώνα. Στα 3.137 ψηφοδέλτια που κατευθύνθηκαν συνολικά στο κόμμα από τον νομό Ηρακλείου, έλαβα 2.026 σταυρούς.

Μετά τις εκλογές, μού ανακοινώθηκε πως στο ψηφοδέλτιο θα τεθεί άλλος επικεφαλής, πρόσωπο που δεν συμμετείχε καν στις προηγούμενες εκλογές. Δήλωσα ήδη στον Άρειο Πάγο πως δεν επιθυμώ να βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο Ηρακλείου, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατόν λόγω της παρέλευσης της σχετικής προθεσμίας.

Διαπιστώνω πως πλέον το κίνημα της Πλεύσης Ελευθερίας δεν είναι Κίνημα, δεν λειτουργεί με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες και χειρίζεται με υποτιμητικό τρόπο τους ανθρώπους που πίστεψαν σε αυτό.

Καλώ τους πολίτες που με ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές να ΜΗΝ ψηφίσουν το κόμμα της κ. Κωνσταντοπούλου.

Δηλώνω πως προσωπικά θα στηρίξω το  ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, καθώς θεωρώ πως είναι πιο κοντά στις αρχές και τις αξίες μου ως άνθρωπος της Αριστεράς.

Ένας επιπλέον λόγος για τη στάση μου αυτή είναι η εκτίμησή μου προς τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΜέΡΑ25, δημοσιογράφο Μάριο Διονέλλη, η παρουσία του οποίου στην επόμενη Βουλή νομίζω πως θα είναι χρήσιμη για τον τόπο μας».

Τρίκαλα: Αποσωληνώθηκε ο 19χρονος που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα – Έχει επαφή με το περιβάλλον

Τρίκαλα

Τρίκαλα: Αποσωληνώθηκε ο 19χρονος που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα – Έχει επαφή με το περιβάλλον

Ο νεαρός θα υποβληθεί σε νευρολογική εκτίμηση, ωστόσο η πορεία της υγείας του δείχνει βελτίωση

Οι Προτάσεις μας

Σκληρή κριτική Κλούνεϊ κατά Τραμπ: «Παιδιά καίγονται – Είναι ώρα για σοβαρή συζήτηση, όχι παιδιάστικες βρισιές»

klounei

Σκληρή κριτική Κλούνεϊ κατά Τραμπ: «Παιδιά καίγονται – Είναι ώρα για σοβαρή συζήτηση, όχι παιδιάστικες βρισιές»

Κλούνεϊ ξανά κατά Τραμπ: «Άνθρωποι καίγονται - Ώρα για σοβαρή συζήτηση, όχι παιδιάστικες βρισιές»

Καιρός: Νέα πρόγνωση για την Κυριακή του Πάσχα – Ασταθείς θερμοκρασίες και τοπικές βροχές

kairos

Καιρός: Νέα πρόγνωση για την Κυριακή του Πάσχα – Ασταθείς θερμοκρασίες και τοπικές βροχές

Όπως επισημαίνει ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς, από τη Μεγάλη Πέμπτη ως και την Κυριακή του…

NYT: Θα περάσουν μήνες για να αποκατασταθεί η κανονική ροή του πετρελαίου

nyt

NYT: Θα περάσουν μήνες για να αποκατασταθεί η κανονική ροή του πετρελαίου

Δεκάδες διυλιστήρια, εγκαταστάσεις αποθήκευσης και πεδία πετρελαίου και φυσικού αερίου σε τουλάχιστον εννέα χώρες, από…

Ιράν: Ο σκηνοθέτης Ασγκάρ Φαραντί καλεί τον παγκόσμιο κινηματογράφο για τερματισμό του πολέμου

faradi

Ιράν: Ο σκηνοθέτης Ασγκάρ Φαραντί καλεί τον παγκόσμιο κινηματογράφο για τερματισμό του πολέμου

Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ Ασγκάρ Φαραντί, κάλεσε τον κινηματογραφικό κόσμο να διαμαρτυρηθεί ενάντια…

Σχετικά με ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκαλεί ο Γεωργιάδης: «Θα δημοσιοποιήσω τα αιτήματα για ρουσφέτια βουλευτών του ΠΑΣΟΚ – Την υποκρισία δεν την ανέχομαι»

georgiadis

Προκαλεί ο Γεωργιάδης: «Θα δημοσιοποιήσω τα αιτήματα για ρουσφέτια βουλευτών του ΠΑΣΟΚ – Την υποκρισία δεν την ανέχομαι»

«Αν μάθατε από μένα σήμερα το 2026, ότι όλοι οι βουλευτές κάνουμε και τέτοια, τότε…