Στήνουν φιέστες πάνω στα κουφάρια μας

Οι έγκλειστοι οι Έλληνες  παρακολουθούν την φιέστα για τις εκδηλώσεις για την ελευθερία τους αποκλεισμένοι  από 4.000 αστυνομικούς

5268852

Σαν να είμαστε σε παράλληλο σύμπαν νιώθουμε μα τα όσα διαδραματίζονται στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες. 

Από την μία έχουμε μια χώρα που είναι «πνιγμένη »από σημαίες και… εθνική υπερηφάνεια για την σημαντική  επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, και από την άλλη έχουμε μια χώρα που πεθαίνει στις ανύπαρκτες ΜΕΘ των νοσοκομείων.  Την  στιγμή που η κυβέρνηση μέσω διαρροών, εξετάζει το σενάριο της παράτασης του Lockdown (στην συνέχεια την διέψευσε)  με σκοπό να μειωθούν τα κρούσματα, την ίδια στιγμή κάνει γεύματα… στους επίσημους καλεσμένους που θα παραστούν στις εκδηλώσεις, δείχνοντας ότι η ελευθερία… είναι μόνο για ορισμένους γαλαζοαίματους. Και όλα αυτά με το πρωθυπουργό να μην βλέπει ότι  η  Αττική σημείωσε για ακόμη ένα εικοσιτετράωρο μια θλιβερή πρωτιά, με 1.422 περιπτώσεις κρουσμάτων,  από τις 3.062 της επικράτειας. 

Το οξύμωρο είναι ότι ή ήδη έγκλειστοι οι Έλληνες  παρακολουθούν την φιέστα για τις εκδηλώσεις για την ελευθερία τους αποκλεισμένοι  από 4.000 αστυνομικούς, και την ίδια χρονική στιγμή που  στερεύει ο οικογενειακός κορβανάς,  καθώς οι περισσότεροι είναι σε αναστολή εργασίας, βλέπουν το μενού που θα παραθέσει η ΠτΔ στο  Προεδρικό Μέγαρο στους επίσημους προσκεκλημένους  με το μελάνι σουπιάς και τη κακαβιά με την πεσκανδρίτσα. 

 
Οπότε με τη καρδιά να αναφωνήσουν αύριο Ζήτω το Έθνος; Αφού όλα έγιναν για ένα μενού… και μάλιστα επαναστατικό;  Ας κάτσουμε λοιπόν να απολαύσουμε κι εμείς το δικό μας μενού που μας έχει σερβίρει… ο πρωθυπουργός,  με lockdown,  κοινωνικό αυτοματισμό, βία,  προπαγάνδα, φτωχοποίηση.

 Και όπως εύστοχα είπε ο Τάσος Μόρφης, «η  κυβέρνηση της χώρας στήνει φιέστες  πάνω στα κουφάρια μας»!!!

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων