Newsroom

Newsroom

Στην "σκιά" της κόντρας για την ηγεσία συνεδρίασε η ΚΟ της ΝΔ

Oι τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκαν νωρίτερα το απόγευμα πριν τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και την κοινή τους δήλωση, όπου υποστηρίζουν ότι είναι... φιλαράκια μονιασμένα και πως μοναδικός αντίπαλος είναι η κυβέρνηση Τσίπρα και τα προβλήματα του τόπου. 

adwnis mixani

Oι τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκαν νωρίτερα το απόγευμα πριν τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και την κοινή τους δήλωση, όπου υποστηρίζουν ότι είναι… φιλαράκια μονιασμένα και πως μοναδικός αντίπαλος είναι η κυβέρνηση Τσίπρα και τα προβλήματα του τόπου. 

Το βράδυ της Τετάρτης, συνεδρίασε η ΚΟ του κόμματος με… μοναδικό θέμα το πολυνομοσχέδιο και την στάση που θα κρατήσει η Νέα Δημοκρατία. 

Μετά από ενημέρωση επί των βασικών άρθρων από τους αρμόδιους βουλευτές, το λόγο έλαβε ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος εξέφρασε την εκτίμηση πως ίσως η Ν.Δ. πρέπει συνολικά να απορρίψει όλα τα άρθρα. «Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό», είπε χαρακτηριστικά. Ο Άδωνις μάλιστα, έκανε την εμφάνισή του στη συνεδρίαση με μοτοσικλέτα.

Από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε κριτική, αλλά άφησε ανοιχτό να στηριχθούν συγκεκριμένα μέτρα που φέρνουν ανάπτυξη όπως είναι οι αποκρατικοποιήσεις.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας σημείωσε πως το πολυνομοσχέδιο είναι 90% φόροι και καταστρέφει την ελληνική κοινωνία και έκανε λόγο για ένα καταστροφικό επτάμηνο, ενώ καταλόγισε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι εκφράζει το παλιό.

Το θέμα των εκλογών και της διαδικασίας που θα ακολουθηθεί θέλησαν να θέσουν οι Καράογλου, Σαλμάς και Χατζηδάκης, όμως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, παρενέβη για να μην διεξαχθεί αυτή η συζήτηση.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…