Newsroom

Newsroom

Στην Ουκρανία την Τρίτη κλιμάκιο του ΔΝΤ

Στα… δίχτυα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου μπαίνει για τα καλά η Ουκρανία, καθώς κλιμάκιο του ΔΝΤ θα επισκεφθεί το Κίεβο…

dnt 0

Στα… δίχτυα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου μπαίνει για τα καλά η Ουκρανία, καθώς κλιμάκιο του ΔΝΤ θα επισκεφθεί το Κίεβο την Τρίτη 4 Μαρτίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 14 Μαρτίου για να αξιολογήσει την οικονομική κατάσταση της χώρας και να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την παροχή ενός πακέτου διάσωσης, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το ΔΝΤ.

«Μετά από αίτημα των αρχών, μία διερευνητική αποστολή του ΔΝΤ, με επικεφαλής τον κ. Νικολάι Γκεοργκίεφ, θα επισκεφθεί την Ουκρανία από τις 4 Μαρτίου για να αξιολογήσει την τρέχουσα οικονομική κατάσταση και να συζητήσει τις μεταρρυθμίσεις που θα μπορούσαν να σχηματίσουν τη βάση ενός προγράμματος με την υποστήριξη του Ταμείου», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ουκρανία, Ζερόμ Βασέρ.

Οι ουκρανικές αρχές έχουν αναφέρει πως η χώρα χρειάζεται συνολικά 35 δις δολάρια για να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, αν και η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, έχει δηλώσει πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πει κανείς κάποιο συγκεκριμένο νούμερο.

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.