Newsroom

Newsroom

Στην οικογένεια της 12χρονης ρίχνει την ευθύνη η μητέρα του προπονητή της Ιστιοπλοϊας

Τη δική της εκδοχή έδωσε η μητέρα του 39χρονου κατηγορούμενου προπονητή ιστιοπλοΐας 

proponitis

Τα «βέλη» της στους γονείς της νεαρής κοπέλας που κατήγγειλε τον προπονητή της ότι τη βίασε στην τρυφερή ηλικία των 11 ετών, έστρεψε η μητέρα του κατηγορούμενου καταθέτοντας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Η μάρτυρας ευθυγραμμισμένη με την υπερασπιστική γραμμή του γιου της υποστήριξε πως οι ίδιοι οι γονείς της 12χρονης τότε Αμαλίας, ήταν αυτοί που επέμεναν να υπάρξει σχέση ανάμεσα στην κόρη τους και τον προπονητή. Μάλιστα, τόνισε πως οι δύο τους λογοδόθηκαν τον Ιανουάριο του 2013, στο πατρικό του κατηγορούμενου, όπου βρίσκονταν και οι δύο οικογένειες για να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά.

«Η μητέρα της Αμαλίας μου έλεγε συνεχώς πόσο καλό παιδί είναι ο γιος μου και πόσο καλός γαμπρός θα ήταν. Εγώ της έλεγα ότι είναι ανήλικη και αυτή έλεγε ότι δεν πειράζει. Την Πρωτοχρονιά του 2013, ο γιος μου είπε ότι οι σχέσεις του με συνομήλικες ήταν αποτυχημένες, ότι οι γυναίκες είναι πολύ ελεύθερες τώρα, ενώ με την Αμαλία, όταν γίνει 16 χρονών, θα μπορούμε να κάνουμε οικογένεια, ταιριάζουμε και είμαστε στον ίδιο χώρο. Δεν μου άρεσε που ήταν ανήλικοι, αλλά αφού ήθελαν τα παιδιά…»

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…