Newsroom

Newsroom

Στην “κατάψυξη” η Βόρεια Ελλάδα, μείον 19 έγραψε ο υδράργυρος στη Φλώρινα

Απεγκλωβισμοί παγιδευμένων ατόμων σε Θεσσαλονίκη και Χίο

xionia car

Πολικές θερμοκρασίες επικρατούν στη Βόρεια Ελλάδα, όπου ο υδράργυρος νωρίτερα το πρωί έπεσε στους -19 βαθμούς Κελσίου στην Φλώρινα και στην Πτολεμαΐδα.

Στους -13 βαθμούς Κελσίου η ελάχιστη θερμοκρασία στην Κοζάνη και στους -12 βαθμούς στην Καστοριά. Αρνητικές θερμοκρασίες καταγράφονται και στην Κεντρική Μακεδονία με τον υδράργυρο να δείχνει -11 στο Κιλκίς και -10 σε Βέροια, Γιαννιτσά και Σέρρες.

Στη Θεσσαλονίκη η ελάχιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στους -4 βαθμούς Κελσίου, ενώ στον Λαγκαδά, περιφερειακά της πόλης, ο υδράργυρος έπεσε στους -13.

Τσουχτερό είναι το κρύο και στους νομούς της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με τον υδράργυρο να υποχωρεί στους -11 βαθμούς Κελσίου στη Δράμα, στους -10 στο Διδυμότειχο και στους -9 στην Ορεστιάδα.

Απεγκλωβίστηκαν από αυτοκίνητο πατέρας και παιδί

Ένας πατέρας και το μόλις ενός έτους παιδί του εγκλωβίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο τους λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στον επαρχιακό δρόμο Σοχού–Μαυρούδας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία που κλήθηκε στις 23:50, το όχημα ακινητοποιήθηκε όχι από χιονόπτωση αλλά από αιφνίδιο ανεμοσούρι. Κλιμάκιο πυροσβεστών με τη συνδρομή αλατιέρας του Δήμου απεγκλώβισαν τον πατέρα και το παιδί του από το χιόνι που έφτανε στο οδόστρωμα τους 70 πόντους.

Απεγκλωβισμοί στη Χίο

Χθες στο ορεινό οδικό δίκτυο της Χίου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάστηκε να παρέμβει σε τέσσερις περιπτώσεις για τον απεγκλωβισμό ατόμων και την παροχή βοήθειας. Στις 6.00 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε απεγκλωβισμός δύο ατόμων στην περιοχή «18» με τη βοήθεια εθελοντών.

Μια ώρα μετά, στις 7.00 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε απεγκλωβισμός τριών ατόμων που επέβαιναν σε όχημα το οποίο βρισκόταν μεταξύ του χωριού Αυγώνυμα και του Ναυτικού Φυλακίου Προβατά. Τα άτομα αυτά μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στην πόλη της Χίου με πυροσβεστικό όχημα.

Στις 8.30 το βράδυ, μεταφέρθηκαν με πυροσβεστικό όχημα ένας παιδαγωγός και δύο μαθητές από το Βροντάδο στις εγκαταστάσεις του χωριού της «Κιβωτού του Αιγαίου» στο Αίπος και μια ώρα μετά μεταφέρθηκε πάλι με πυροσβεστικό όχημα μια παιδαγωγός από το χωριό της «Κιβωτού του Αιγαίου» στην πόλη της Χίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…