Newsroom

Newsroom

Στην φυλακή ο Μέσι;

"Σε αυτή τη χώρα, αν το όνομα σου είναι Μέσι και πληρώσεις όσα χρήματα θες για να διαπραγματευθείς μαζί του (σ.σ υπουργό), τότε δεν πας στη φυλακή. Αυτό δεν είναι δικαιοσύνη, είναι ανάξιο αναφοράς", είπε Ισπανός βουλευτής, Αλμπέρτο Γκαρθόν ζητώντας τη φυλάκιση του αργεντινού σταρ.

messi 1

“Σε αυτή τη χώρα, αν το όνομα σου είναι Μέσι και πληρώσεις όσα χρήματα θες για να διαπραγματευθείς μαζί του (σ.σ υπουργό), τότε δεν πας στη φυλακή. Αυτό δεν είναι δικαιοσύνη, είναι ανάξιο αναφοράς”, είπε Ισπανός βουλευτής, Αλμπέρτο Γκαρθόν ζητώντας τη φυλάκιση του αργεντινού σταρ.

Το σκάνδαλο φοροδιαφυγής φαίνεται πως συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον Λιονέλ Μέσι αλλά και τις Αρχές στην Ισπανία, αφού ο άσος της Μπαρτσελόνα δεν έχει ξεμπλέξει ακόμα και σύντομα αναμένεται να παρουσιαστεί εκ νέου στα δικαστήρια.

Η φοροδιαφυγή απασχολεί έντονα την πολιτική σκηνή της χώρας, με τον Ισπανό βουλευτή, Αλμπέρτο Γκαρθόν να κάνει λόγο για ειδική μεταχείριση στον παίκτη με ευθύνη του υπουργού οικονομικών της χώρας.

Η κόντρα στη βουλή έχει “ανάψει” για τα καλά.

Υπενθυμίζεται ότι στην υπόθεση εμπλέκεται τόσο ο Μέσι όσο και ο πατέρας του, ενώ το συνολικό ποσό που είχε αποκρύψει η πλευρά του ποδοσφαιριστή ξεπερνά τα 5 εκ. Ευρώ.

Εβγαλε είδηση το Ρομπότ Σοφία: «Αυτόνομο κρατίδιο θα μπορούσε να ειναι η Κρήτη»

σοφια

Εβγαλε είδηση το Ρομπότ Σοφία: «Αυτόνομο κρατίδιο θα μπορούσε να ειναι η Κρήτη»

Θεωρείται τοπιο διάσημο κατασκεύασμα της τεχνητής νοημοσύνης αλλά...μάλλον είπε κάτι που κυοφορείται χρόνια στην Κρήτη

«Καμπανάκι» του ΕΟΦ που διαφημίζεται για τους πόνους των αρθρώσεων -«Μην το χρησιμοποιήσετε»

eof

«Καμπανάκι» του ΕΟΦ που διαφημίζεται για τους πόνους των αρθρώσεων -«Μην το χρησιμοποιήσετε»

Το σκεύασμα αυτό δεν είναι εγκεκριμένο φαρμακευτικό προϊόν και ως εκ τούτου δεν έχει αξιολογηθεί…