Στην εποχή των ρουσφετιών και του βολέματος o Λούλης

Ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού Κώστας Λούλης, συνεχίζει να ζει... στην εποχή των «παχιών αγελάδων» και του ρουσφετιού καθώς προσέλαβε τη σύζυγο του στο Υπουργείο Τουρισμού.

10 loulis

Τρεις μόλις μήνες από την ανάληψη της εξουσίας από τη Νέα Δημοκρατία και αφού καθάρισε τα υπόγεια και άλλους χώρους του υπουργείου από άχρηστα αντικείμενα, με δικά του έξοδα όπως ισχυρίστηκε, βόλεψε και τη σύζυγό του, προκειμένου να δρουν μαζί προς όφελος του ελληνικού τουρισμού.

Παρά την μεγάλη οικονομική του επιφάνεια που θα μπορούσε να της εξασφαλίσει ότι επιθυμεί, ο κ. Λούλης,αποκατέστησε την κα Τζελέπογλου (με μισθό 1458 ευρώ) θεωρώντας ότι δεν θα έβλαπτε να λαμβάνει και ένα μισθό από το Ελληνικό Δημόσιο για να συμπληρώνει το οικογενειακό εισόδημα.

Με την υπ. αριθμό 19125/24.10.2019 απόφαση του Υπουργού Τουρισμού, η Τζελέπογλου Ελένη του Σοφοκλή διορίστηκε από τις 10.9.2019, σε θέση μετακλητής υπαλλήλου, κατηγορίας ΔΕ και με ΜΚ 11, δηλαδή βασικό μισθό 1458 ευρώ, στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη. (ΦΕΚ 922/Υ.Ο.Δ.Δ./4.11.2019).

Kι όλα αυτά παρά την βαρύγδουπη εξαγγελία Μητσοτάκη, που απαγόρευσε στους υπουργούς του να προσλαμβάνουν συγγενείς πρώτου και δεύτερου βαθμού.

Η κα Τζελέπογλου όμως δεν είναι το μοναδικό ρουσφέτι στο υπουργείο, αφού όπως διαπιστώσαμε στο ίδιο ΦΕΚ δημοσιεύεται και ο διορισμός, της Δέσποινας Πρίνιας του Ιωάννη, υποψήφιας βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εκλογές στο νομό Κυκλάδων η οποία δεν κατάφερε να εκλεγεί καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση μεταξύ των συνυποψηφίων της με μόλις 1.729 σταυρούς.

 Kι όλα αυτά παρά την βαρύγδουπη εξαγγελία Μητσοτάκη, που απαγόρευσε στους υπουργούς του να προσλαμβάνουν συγγενείς πρώτου και δεύτερου βαθμού. Για τον υμνητή του δικτάτορα Παπαδόπουλου όμως φαίνεται πως γίνεται εξαίρεση…

Πηγή: magnesianews.gr

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

marina satti

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

Τραγούδησε ζωντανά την εισαγωγή του κομματιού και έγινε viral στο TikTok.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…