Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο λόγω έχοντας διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό, μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπειας, σύμφωνα με το BBC.

ap borjh

Επιδείνωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος έχει διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό, σύμφωνα με τη Ντάουνινγκ Στριτ.

Σύμφωνα με το Buzzfeed, που επικαλείται την Ντάουνινγκ Στριτ,  κατόπιν συμβουλής της ιατρικής ομάδας που τον παρακολουθεί, μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Σεντ Τόμας του Λονδίνου. «Από το απόγευμα της Κυριακής, ο πρωθυπουργός βρίσκεται υπό την επίβλεψη του ιατρικού επιτελείο του νοσοκομείου Σεν Τόμας στο Λονδίνο, έχοντας εισαχθεί λόγω συμπτωμάτων κορονοϊού. Κατά τη διάρκεια του απογεύματος (σ.σ της Δευτέρας), η κατάσταση της υγείας του πρωθυπουργού επιδεινώθηκε και έπειτα από προτροπής της ιατρικής ομάδας του, μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο πρωθυπουργός λαμβάνει εξαιρετική φροντίδα. Ευχαριστούμε τα μέλη του Εθνικού Συστήματος Υγείας για τη σκληρή προσπάθεια που καταβάλλουν», σημειώνεται αναλυτικά στην ανακοίνωση της Ντάουνινγκ Στριτ.

Όπως προβλέπεται τον αναπληρώνει στα καθήκοντά του ο Υπουργός Εξωτερικών

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…