Το βράδυ της Παρασκευής (25/7) έφτασε στην Ελλάδα η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών, έχοντας στις αποσκευές της το χάλκινο μετάλλιο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σιγκαπούρης.
Παρά το πολύωρο ταξίδι, οι διεθνείς αφίχθησαν στην Αθήνα με τα μετάλλια περήφανα περασμένα στον λαιμό και τα πρόσωπά τους να φωτίζονται από χαμόγελα. Οι διεθνείς, «χρυσοί» στις καρδιές των Ελλήνων φιλάθλων, αποθεώθηκαν από συγγενείς και φίλους που τους περίμεναν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Εκεί ήταν και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, μεγάλη δόξα του ελληνικού πόλο, Γιώργος Μαυρωτάς.
Δείτε εικόνες από την επιστροφή της Εθνικής πόλο ανδρών:






Διαβάστε επίσης:
Μετά τη Σύρο και η Ρόδος λέει «όχι» στο ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο: «Αντιστεκόμαστε στην ασκούμενη δολοφονική πολιτική Νετανιάχου»
Διαρροή δεδομένων Ελλήνων πελατών της Vodafone στο dark web: Τι πρέπει να προσέξετε
Καιρός: Έρχεται καυτός Αύγουστος – Ο χάρτης με την εξέλιξη θερμοκρασίας
Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr





Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια