Newsroom

Newsroom

Στην Εκτελεστική Επιτροπή το θέμα των "ανταρτών" της ΔΗΜΑΡ

Συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι σε βαρύ κλίμα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ όπου αναμένεται μεταξύ άλλων να τεθεί και το…

koubelis

Συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι σε βαρύ κλίμα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ όπου αναμένεται μεταξύ άλλων να τεθεί και το θέμα της διαφοροποίησης των βουλευτών του κόμματος κατά τις δύο κρίσιμες ψηφοφορίες στη Βουλή.

Με δηλώσεις του σήμερα στο Σκάι, ο Νίκος Μπίστης κάλεσε τους κ.κ. Βουδούρη και Μουτσινά που ψήφισαν όχι στον προϋπολογισμό να αποχωρήσουν από το κόμμα όπως είχε πράξει ο ίδιος σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν.

Σε χθεσινές δηλώσεις του ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης, αναφερόμενος στην καταψήφιση του προϋπολογισμού από τους δύο βουλευτές ανέφερε ότι υπάρχει πολιτικό ζήτημα ενώ κράτησε διαφορετική στάση για το παρών του Γ. Πανούση λέγοντας ότι «ήταν ένας κομψός τρόπος για να μην ψηφίσει υπέρ του προϋπολογισμού, που υποθέτω ότι δεν ήθελε».

Από την πλευρά του ο Οδ. Βουδούρης δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φύγει από τη ΔΗΜΑΡ και σημειώνει ότι θα παραμείνει και θα προσπαθήσει μαζί με τα άλλα μέλη του κόμματος που διαφωνούν με την άποψη ότι απαιτούνται σκληρά, αλλά αναγκαία μέτρα να αλλάξει η στρατηγική του κόμματος.

Στη σημερινή συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ πρόκειται επίσης να εκτιμήσει την πορεία του κόμματος μετά τις δύο κρίσιμες ψηφοφορίες στη Βουλή για το νέο πακέτο μέτρων και τον προϋπολογισμό. Τέλος θα καθορίσει την τακτική του κόμματος για το αμέσως επόμενο διάστημα, ενώ αναμένεται να συζητηθούν και οι προτεραιότητες της συγκυβέρνησης.