Newsroom

Newsroom

Στην Εισαγγελία Βόλου οι κάτοικοι των Σταγιατών – Κατέθεσαν μήνυση κατά του Μπέου

Μαζικά εμφανίστηκαν οι κάτοικοι των Σταγιατών Πηλίου στην Εισαγγελία Βόλου ζητώντας την κατεπείγουσα ποινική δίωξη και τιμωρία του Δημάρχου Βόλου που έχει καταφερθεί επανειλημμένως εναντίον τους.

stagiates

Συλλογική ήταν η αντίδραση των κατοίκων των Σταγιατών Πηλίου ενάντια στις απειλές του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα, Τρίτη, μαζικά στην Εισαγγελία Βόλου για να καταθέσουν στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους, ζητώντας την κατεπείγουσα ποινική δίωξη και τιμωρία του «υβριστή και συκοφάντη Δημάρχου», όπως τον χαρακτηρίζουν.

Πριν λίγες ημέρες, προαναγγέλλοντας την κατάθεση μήνυσης, οι κάτοικοι των Σταγιατών έγραφαν σχετικά με την επιλογή τους να κινηθούν νομικά εναντίον του Αχιλλέα Μπέου:

«Οι δηλώσεις απειλών, εκφοβισμών, οι απόπειρες εκβιασμών, οι προαναγγελίες επιδρομών και διώξεων δεν είναι ικανές να σβήσουν την αγάπη μας για τον τόπο μας ούτε να κάμψουν τον αγώνα μας για το πολύτιμο αγαθό του νερού. Και σίγουρα δεν είναι ικανές να μας κάνουν να παραιτηθούμε από τα δικαιώματά μας και από την αξιοπρέπειά μας. Για τις συκοφαντίες, τις ύβρεις, τις απειλές και τα υπόλοιπα αδικήματα που διέπραξε σε βάρος μας, σε βάρος του χωριού μας και σε βάρος του νερού της Πηγής της Κρύας Βρύσης ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, καταθέτουμε την Τρίτη μήνυση εναντίον του και θα ακολουθήσει αγωγή».

Οι κάτοικοι είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Ελευθερίας και μετά από δηλώσεις σε ΜΜΕ, μετέβησαν στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου.

Σε δηλώσεις της η  πληρεξούσια δικηγόρος των κατοίκων, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ανέφερε έξω από τα δικαστήρια: «Κατατίθεται μήνυση από κατοίκους των Σταγιατών σε βάρος του δημάρχου Βόλου γιατί με τις δηλώσεις που έκανε προσέβαλε την τιμή και την υπόληψή τους, τους εξύβρισε, τους συκοφάντησε, τους καταμήνυσε ψευδώς ενώπιον της Αρχής, τους απείλησε και αποπειράθηκε να τους εκβιάσει. Οι άνθρωποι αυτοί είναι άνθρωποι του μόχθου, της δουλειάς, που λατρεύουν το χωριό τους και το νερό της Κρύας Βρύσης και με τη μήνυσή τους αυτή υπερασπίζονται το δικαίωμα στην αξιοπρέπειά τους και το δικαίωμα να έχουν πρόσβαση στο νερό, από το οποίο υδροδοτείται το χωριό τους εδώ και 350 χρόνια. Εκεί που υπάρχει ασυδοσία και αυθαιρεσία, επιβάλλεται κανείς να ασκεί τα δικαιώματά του και να ζητά προστασία από τη Δικαιοσύνη.»

Οι κάτοικοι των Σταγιατών συνεχίζουν τον αγώνα τους για το δικαίωμά τους στο νερό της Πηγής της Κρύας Βρύσης, ενάντια στην ιδιωτικοποίησή του, παρά την καταστολή και την απόπειρα συκοφάντησης του αγώνα τους.

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…