Στην Εισαγγελία αύριο οι συνήγοροι του Νίκου Σ. που έκανε την πρώτη καταγγελία σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη

Στην Εισαγγελία θα μεταβούν αύριο οι συνήγοροι του 35χρονου Νίκου Σ., Γεωργία Παλαιολόγου και Πατρίκιος Πατρικουνάκος για να γνωστοποιήσουν στους εισαγγελικούς λειτουργούς τα στοιχεία του εντολέα τους ώστε να τεθεί στη διάθεση των αρχών.

NewsRoom 23/02/2021 | 18:57

Στην Εισαγγελία θα μεταβούν αύριο οι συνήγοροι του 35χρονου που πρώτος κατήγγειλε με συνέντευξή του ότι βιάστηκε, σε ηλικία 19 ετών από τον κατηγορούμενο Δημήτρη Λιγνάδη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των συνηγόρων του 35χρονου Νίκου Σ., Γεωργίας Παλαιολόγου και Πατρίκιου Πατρικουνάκου, χθες κατέθεσαν καταγγελία του εντολέα τους ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Έτσι αύριο οι δύο συνήγοροι θα γνωστοποιήσουν στους εισαγγελικούς λειτουργούς τα στοιχεία του εντολέα τους ώστε να τεθεί στη διάθεση των αρχών.

Ο Νίκος Σ. καταγγέλλει πως το 2005 βιάστηκε από τον ήδη κατηγορούμενο καλλιτέχνη, καθώς και έναν ακόμη, γνωστό σήμερα από ρόλους του σε τηλεοπτικά σίριαλ, ηθοποιό, στο σπίτι του πρώτου. Ήδη για την υπόθεση του δεύτερου καταγγελλόμενου ηθοποιού διενεργείται έρευνα.

Πρόκειται για την καταγγελία του Νίκου Σ. που στις 6 Φεβρουαρίου μίλησε στο 2020mag και στη Ναταλί Χατζηαντωνίου και σόκαρε το πανελλήνιο περιγράφοντας την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, με απίστευτα κτηνώδη τρόπο, χωρίς να αναφέρει τότε το όνομα του θύτη αλλά φωτογραφίζοντας τον Δημήτρη Λιγνάδη.