Στην δημοσιότητα τα στοιχεία υπευθύνου για απάτες επί σειρά ετών σε βάρος ηλικιωμένων

Στη δημοσιότητα δίνονται, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 58χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη…

19062014panagiwtopoulos1

Στη δημοσιότητα δίνονται, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 58χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη στις 6 Ιουνίου 2014 στον Πειραιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, διότι μαζί με άγνωστους συνεργούς του, που αναζητούνται, είχε συγκροτήσει τουλάχιστον από τις αρχές του 2011 εγκληματική ομάδα που διέπραττε απάτες σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων στην Αττική και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

Σπυρίδωνα Παναγιωτόπουλο του Γρηγορίου και της Φανής, που γεννήθηκε το 1956 στο Δρέπανο Αργολίδας. «Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-9374613 και 210-9320411 του Τμήματος Ασφαλείας Ν. Σμύρνης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…