Newsroom

Newsroom

Στην Αθήνα αύριο τα τεχνικά κλιμάκια της Τρόικα

Επιστρέφουν αύριο στην Αθήνα τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας, σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ.gr που επικαλείται καλά πληροφορημένες πηγές του υπουργείου…

troika maximou isws

Επιστρέφουν αύριο στην Αθήνα τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας, σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ.gr που επικαλείται καλά πληροφορημένες πηγές του υπουργείου Οικονομικών από τις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η εξέλιξη αυτή θεωρείται ένα σημαντικό βήμα προς την τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων.

Απόψε αναμένεται να ληφθεί η τελική απόφαση για την επιστροφή της αποστολής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ελλάδα, είτε ως τεχνικό κλιμάκιο, είτε ως ολοκληρωμένη αποστολή. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει υποβληθεί αίτημα και έχει εγκριθεί για μετάβαση της αποστολής στην Αθήνα, από αύριο 9 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 19 του μήνα.

Ο επικεφαλής του ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν, βρίσκεται στις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπεύθυνος της αποστολής, κ. Ρίσι Γκογιάλ βρίσκεται στην Ουάσιγκτον, αλλά συμμετέχει στις συζητήσεις που γίνονται στη βελγική πρωτεύουσα.

Άρα τις επόμενες ώρες θα γνωρίζουμε με ακρίβεια εάν μαζί με την αποστολή επιστρέφει και ο κ. Γκογιάλ ή επιστρέφει η τεχνική επιτροπή για να ακολουθήσει αμέσως μετά και ο κ. Γκογιάλ.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…