Newsroom

Newsroom

Στιγμές αγωνίας μετά την αναγκαστική προσγείωση ιδιωτικού ελικοπτέρου στην Κεφαλονιά

Η πυροσβεστική δέχτηκε κλήση λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι για αναγκαστική προσγείωση ενός ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν οι 2 άντρες

rescue helicopter gf11feb31a 1280

Σε αναγκαστική προσγείωση προχώρησε στον Κάβο Λιάκα στην περιοχή Λειβαθούς Κεφαλονιάς ένα διθέσιο ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν δύο άντρες ηλικίας 66 ετών, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η Υπηρεσία δέχτηκε κλήση λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι για αναγκαστική προσγείωση ενός ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν οι 2 άντρες. Στο σημείο μετέβησαν 10 πυροσβέστες με 2 οχήματα ωστόσο οι δύο άντρες που είχαν προσγειωθεί αναγκαστικά σε ένα χωράφι, είχαν βγει ήδη από το ελικόπτερο, με αποτέλεσμα οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής να μη χρειαστεί να προχωρήσουν στον απεγκλωβισμό τους.

Τα δύο άτομα έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς και οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο για λόγους πυρασφάλειας. Τέλος, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, το ιδιωτικό ελικόπτερο είχε ξεκινήσει από τη Ζάκυνθο.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…