Στη Βουλή η υπόθεση Χαϊκάλη - Θα συζητηθεί στην Επιτροπή Πόθεν Εσχες την ερχόμενη εβδομάδα

cover
NewsRoom 30/08/2015 | 09:04

Η Επιτροπή Πόθεν Εσχες της Βουλής θα ασχοληθεί με το θέμα Χαϊκάλη προκειμένου να διερευνηθεί εάν και κατά πόσον συντρέχουν λόγοι να παραπεμφθεί στην Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με την Πρόεδρο της αρμόδιας επιτροπής και αντιπρόεδρο της Βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου την ερχόμενη εβδομάδα θα συζητηθεί το συγκεκριμένα θέμα του βουλευτή των ΑΝΕΛ, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο protothema.gr.

Η συνεδρίαση είχε προγραμματιστεί προκειμένου να συζητηθούν θέματα για τον εκλογικό νόμο και τις προεκλογικές δαπάνες των βουλευτών, ωστόσο, όπως σημειώνει η κα Χαραλαμπίδου «οι εξελίξεις με τον απερχόμενο βουλευτή δημιουργούν την ανάγκη συζήτησης του συγκεκριμένου θέματος από το αρμόδιο κοινοβουλευτικό όργανο».

Η αντιπρόεδρος της Βουλής τονίζει πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος βουλευτής απασχολεί την επιτροπή, σημειώνει ωστόσο πως έως τώρα δεν υπήρξαν συγκεκριμένα στοιχεία που να δικαιολογούν την παραπομπή του στον εισαγγελέα.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ καλείται πλέον να προσκομίσει στη Βουλή όσα στοιχεία υποστηρίζει ότι έχει στην διάθεσή του και αποδεικνύουν την αθωότητά του.