Στη Βουλή η πώληση του ΟΛΠ- Αντιδρούν οι εργαζόμενοι

Την ώρα που θα συζητείται στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, το επίμαχο θέμα της πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου…

olp

Την ώρα που θα συζητείται στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, το επίμαχο θέμα της πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ΟΛΠ, απ” έξω θα βρίσκονται συγκεντρωμένοι οι εργαζόμενοι στα λιμάνια και οι λιμενεργάτες του ΟΛΠ.

Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ) και η Ενωση Μονίμων και Δοκίμων Λιμενεργατών ΟΛΠ διοργανώνουν την Τετάρτη στις 10 το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος και στην συνέχεια πορεία στη Βουλή. Επίσης θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία σε όλους τους Λιμενικούς Οργανισμούς της χώρας.

Στη δημόσια διαβούλευση που διοργάνωσε την Τρίτη η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σε αίθουσα της Βουλής και στην οποία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων του Πειραιά, όπως επίσης και συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των εργαζομένων, ο γραμματέας της Ενωσης των λιμενεργατών Γιώργος Γώγος, κατέθεσε την ελπίδα του οτι οι παραγωγικοί φορείς του Πειραιά δεν θα επιτρέψουν να γίνει αυτός ο «κανιβαλισμός» και σημείωσε πως εαν ο ΟΛΠ πουληθεί η επόμενη μέρα θα είναι διαφορετική για όλους μας.

Απο την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ΟΜΥΛΕ Απόστολος Ντάλας υποστήριξε οτι θα το παλέψουν μέχρι τέλος.

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη-Τους χτύπησαν ενώ έκαναν τζόκινγκ και τους άφησαν αιμόφυρτους

οπαδικη βια 1

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη-Τους χτύπησαν ενώ έκαναν τζόκινγκ και τους άφησαν αιμόφυρτους

Οι δράστες τους έριξαν στο έδαφος και τους ξυλοκοπούσαν με μανία, ενώ φεύγοντας πήραν τις…