Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία δύο απαγωγέων (photos)

Στη δημοσιότητα δίνονται, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες, δύο αδελφών από τη…

syr3

Στη δημοσιότητα δίνονται, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες, δύο αδελφών από τη Συρία, ηλικίας 30 και 28 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για αρπαγή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, το βράδυ στις 16 Αυγούστου 2014 στην Αθήνα, ο 30χρονος, μαζί με τον 28χρονο και άλλους δύο άγνωστους συνεργούς τους, με τη χρήση σωματικής βίας οδήγησαν έναν 41χρονο Σουδανό, σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και απαίτησαν να τους καταβάλλει το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ προκειμένου να τον ελευθερώσουν.

Απογευματινές ώρες της επόμενης ημέρας, ο 41χρονος κατάφερε να καλέσει σε βοήθεια και ο 30χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ προσπαθούσε να διαφύγει. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Α) (επ) SAEID (ον) FADI του Adnan και της Fatme, που γεννήθηκε το 1984 στη Συρία.


Β) (επ) SAEID (ον) MOHAMAD του Adnan και της Fatme, που γεννήθηκε το 1986 στη Συρία.


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αξιόποινων πράξεων, καθώς και για τη διερεύνηση τυχόν συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695532 και 210-8695533 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…