"Στηρίζουμε τον διευθυντή που δεν έδωσε τη σημαία στον Αμίρ"

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων του 6ου Δημοτικού Δάφνης στηρίζει τον διευθυντή και τους δασκάλους για τους χειρισμούς τους στην υπόθεση

NewsRoom 02/11/2017 | 15:29

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου εκφράζει τη στήριξη στον διευθυντή και τους δασκάλους του σχολείου για τις ενέργειές τους τονίζοντας ότι χειρίστηκε το θέμα με το ήθος και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει.

Το παράδοξο είναι ότι σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης αναφέρουν ότι ο Σύλλογος «εξακολουθεί να στηρίζει ΟΛΑ τα παιδιά του σχολείου χωρίς διακρίσεις».

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

6 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΑΦΝΗΣ

Γυμναστηρίου 64, 172 37 Δάφνη

Αρ. πρωτ. 2

ΠΡΟΣ

Μέλη μας

Κοινοποίηση:

- Διεύθυνση 6ου Δημοτικού Σχ. Δάφνης

-Ένωση Γ.& Κ. Δήμου Δάφνης-Υμηττού

-Δήμο Δάφνης-Υμηττού

-Δ.Ο.Ε.

-Υ.Π.Ε.Θ.

-Μ.Μ.Ε.

Δάφνη, 1-11-2017

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει στο σχολείο μας με την επιλογή σημαιοφόρου εκφράζουμε την στήριξή μας στο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου για τον τρόπο που το χειρίστηκε ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων.

Το σχολείο μας ήταν, είναι και θα είναι μια ανοιχτή αγκαλιά και όλα τα παιδιά του κόσμου που φοιτούν σε αυτό, χωρίς διακρίσεις, τόσο για εμάς τους γονείς όσο και για ολόκληρη την σχολική μας κοινότητα.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας τόσο στον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου μας, όσο και στον Διευθυντή του σχολείου, ο οποίος με το ήθος και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει, χειρίστηκε το ευαίσθητο αυτό θέμα.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης εξακολουθεί να στηρίζει ΟΛΑ τα παιδιά του σχολείου χωρίς διακρίσεις.

Το Δ.Σ.