Στην προπόνηση της Εθνικής ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Αποχαιρέτισε συμπαίκτες και προπονητή

Στην προπόνηση της εθνικής, στο ΟΑΚΑ, μετά την επιστροφή της αποστολής από το Λονδίνο, βρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για να αποχαιρετίσει τους συμπαίκτες του και τον Ομοσπονδιακό προπονητή πριν αναχωρήσει για το Μιλγουόκι.

599b309c1dc524cb4d8b45d9

Άρτι αφιχθείς από τη Σαγκάη ο ίδιος, θέλησε να μιλήσει με τους Έλληνες διεθνείς, ενώ κατά την έξοδό του, προέβη σε δηλώσεις για τη δυσάρεστη εξέλιξη με την οριστική απουσία του από το Ευρωμπάσκετ. «Δεν πρέπει να υπάρχει η προσοχή πάνω σε μένα που δεν θα παίξω, αλλά στην ομάδα», έστειλε μήνυμα ο “Greek Freak”, ενώ απέδωσε την επιλογή του να ανακοινώσει την είδηση της αποχώρησής του από την προετοιμασία της εθνικής, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram στο γεγονός πως «κανείς δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα που έχω εγώ καλύτερα από εμένα». Μέσα στις επόμενες ημέρες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα επιστρέψει στο Μιλγουόκι, όπου θα ξεκινήσει αποθεραπεία στον τραυματισμό του στο γόνατο.

Με αυτά τα λόγια έβαλε… τελεία στη συμμετοχή του στην προετοιμασία της εθνικής ανδρών ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Εγώ ως Γιάννης είμαι απογοητευμένος που δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα στο Πανευρωπαϊκό. Ξέρω ότι γίνεται ένας πανικός αυτή τη στιγμή, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Θα μπορούσα να κάνω αυτή τη δήλωση μετά το Πανευρωπαϊκό ή να έρθετε στο Μιλγουόκι να με βρείτε. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Μπορεί να βγαίνουν άρθρα, να λένε, αλλά κανείς δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα που έχω εγώ καλύτερα από εμένα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν ήθελα να το βγάλει η ΕΟΚ ή να το βγάλει κάποιος άλλος. Ήθελα να το βγάλω εγώ μόνος μου και το έβγαλα. Αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Κάποια παιδιά είναι λυπημένα που δεν θα παίξω και δεν πρέπει να υπάρχει η προσοχή πάνω σε μένα που δεν θα παίξω, αλλά στην ομάδα. Μπορούμε να πούμε περισσότερα μετά το Πανευρωπαϊκό».   

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…